Infos

  • Lara
  • 23 september 2020
  • 98 minuten
  • Duitsland (2019)
  • Duits

Synopsis

Op de avond van haar zestigste verjaardag heeft Lara dubbel te vieren: haar zoon Victor zal dan immers het belangrijkste pianoconcert van zijn loopbaan geven.  
Lara heeft zijn muziekcarrière tot in de puntjes uitgestippeld, maar blijkt niet welkom op het concert. Hoe meer toenadering ze zoekt, hoe meer de gebeurtenissen aan haar controle ontsnappen.

Video's van "Lara"

Vertoningen van "Lara"

Fotogalerij "Lara" (5)

Lara - Foto 1 Lara - Foto 2 Lara - Foto 3 Lara - Foto 4 Lara - Foto 5

Mening van de pers

Filmmagie
Review: LARA wordt zo een ontroerende deconstructie van de künstlerfilm, die weliswaar niet uit de schaduw raakt van La pianiste van Gersters landgenoot Michael Haneke.
Een pianokruk zonder piano en het talent van haar zoon zijn de enige herinneringen aan de muzikale carrière die Lara ooit ambieerde. Op de avond van haar zestigste verjaardag speelt haar zoon Victor zijn debuut als componist-pianist. Ondanks eenzelfde passie en talent voor klassieke muziek zijn ze vreemden voor elkaar, staren ze elkaar zwijgend in de ogen bij een toevallige ontmoeting. Toch wil Lara haar verjaardag vieren door naar zijn concert te gaan. Ze koopt de laatste tweeëntwintig tickets... Verder lezen

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Andere films nu in de bioscoop...

Rocks - Drama

Rocks

Drama 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Onze selecties

Wedstrijden