Infos

 • 15 november 2017
 • 95 minuten
 • Frankrijk, Verenigde Staten (2017)
 • Engels

Synopsis

Joe is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een bevriende privé-detective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen. Wanneer hij haar redt uit een bordeel in Manhattan raakt hij echter verstrikt in een wereld van corruptie en wraak en roept hij een golf van extreem geweld op zich af. 
 
YOU WERE NEVER REALLY HERE is een beklemmende drama thriller van Lynne Ramsay (WE NEED TO TALK ABOUT KEVIN) met in de hoofdrol Joaquin Phoenix (Inherent Vice, Her, The Master). Geselecteerd voor de Officiële Competitie en winnaar Beste Acteur en Beste Screenplay van het Filmfestival van Cannes 2017.

Video's van "You Were Never Really Here"

Fotogalerij "You Were Never Really Here" (6)

You Were Never Really Here - Foto 1 You Were Never Really Here - Foto 2 You Were Never Really Here - Foto 3 You Were Never Really Here - Foto 4 +1You Were Never Really Here - Foto 5 You Were Never Really Here - Foto 6

Mening van de pers

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Zo een slechte film heb ik nog nooit gezien!
  De scènes duren veel te lang, er is te veel geweld en bloed te zien... en verder gebeurt er niet echt veel.

 • Super super
  Wat een acteur wat een beelden. echt de moeite. gewoon magisch.

 • Een brutale en gemartelde wetsdienaar.
  -You Were Never Really Here is een 2017 thriller film geschreven en geregisseerd door Lynne Ramsay, gebaseerd op de novella met dezelfde naam door Jonathan Ames. De film stars Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alex Manette, John Doman, en Judith Roberts. ----- You Were Never Really Here ontving een zeven minute lange staande ovatie op zijn Cannes Film Festival premiere, op Mei 27, 2017. ----- Criticasters bijzonder loven Ramsay's regisseren, Phoenix's opvoering, Greenwood's partituur en Joe Bini's bewerking. Ze oordelen het een sterke deelnemer te zijn voor de precieuze Palme d'Or award. ----- “success”.

 • Meer commentaren weergeven...
 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden