Yakari

/10(0 stemmen)
Yakari

Infos

  • 12 augustus 2020
  • 82 minuten
  • Frankrijk (2020)
  • Frans

Synopsis

Terwijl de migratie van zijn stam op handen is, kiest Yakari de kleine Sioux voor het onbekende door het spoor te volgen van Kleine Bliksem, een mustang die de reputatie heeft dat hij ontembaar is. Onderweg heeft Yakari een magische ontmoeting met Grote Adelaar, zijn totemdier, van wie hij een prachtige veer krijgt... en een ongelooflijke gave: met dieren kunnen praten. De queeste van Yakari, hij is voor het eerst alleen op pad, leidt hem over de vlakten tot aan het territorium van de vreselijke jagers met poemahuiden... Maar hoe vind je het spoor van de tipi? Op het einde van de reis zal de adem van het avontuur voor altijd de vriendschap bezegelen tussen het dapperste van de indianenkinderen en de mustang die sneller is dan de wind.

Video's van "Yakari"

Fotogalerij "Yakari" (6)

Yakari - Foto 1 Yakari - Foto 2 Yakari - Foto 3 Yakari - Foto 4 +1Yakari - Foto 5 Yakari - Foto 6

Mening van de pers

Filmmagie
Review: Deze weinig complexe tekenfilm is aldus een coming-of-age voor de avontuurlijke kleuter met een hart voor natuur.
YAKARI zit vol met knappe landschapsbeelden, maar qua stijl heeft hij wat minder karakter dan de oorspronkelijke strips van de Zwitserse tekenaar Derib. Verschillende van zijn realistische, schetsmatige strips voor volwassenen, zoals Buddy Longway, spelen binnen indianengemeenschappen. Samen met schrijver Job richtte Derib zich vanaf 1969 op een jonger publiek met het dappere kindindiaantje Yakari. De tekenstijl was nog steeds schetsmatig, maar helde naar het cartooneske eerder dan naar het... Verder lezen

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Andere films nu in de bioscoop...

Big Trip - Animatie Film

Big Trip

Animatie Film 
16 december 2020
Trolls Wereldtour - Avontuur, Animatie Film

Trolls Wereldtour

Avontuur, Animatie Film 
Bigfoot Family - Animatie Film

Bigfoot Family

Animatie Film 

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden