Trolls Wereldtour

/10(0 stemmen)
Trolls Wereldtour

Infos

  • Trolls World Tour
  • 14 oktober 2020
  • 90 minuten
  • Verenigde Staten (2020)
  • Engels

Synopsis

Poppy en Branch keren terug in een all-star vervolg op de 2016 geanimeerde musicale hit van Dreamworks: Trolls Wereldtour. In een avontuur dat hen veel verder brengt dan wat ze al eerder wisten, ontdekken Poppy en Branch at ze maar één van de zes verschillende Troll-stammen zijn, verspreid over zes verschillende landen en toegewijd aan zes soorten muziek: Funk, Country, Techno, Classical, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt om veel groter en veel luider te worden. 
 
Een lid van de hard-rock royalty, Queen Barb, bijgestaan door haar vader King Thrash, wil alle andere soorten muziek vernietigen om de rock te laten regeren. Met het lot van de wereld op het spel, zijn Poppy en Branch, samen met hun vrienden - Biggie, Chenille, Satin, Cooper en Guy Diamond - op pad gegaan om alle andere landen te bezoeken om de trollen te verenigen in harmonie tegen Barb.

Video's van "Trolls Wereldtour"

Fotogalerij "Trolls Wereldtour" (6)

Trolls Wereldtour - Foto 1 Trolls Wereldtour - Foto 2 Trolls Wereldtour - Foto 3 Trolls Wereldtour - Foto 4 +1Trolls Wereldtour - Foto 5 Trolls Wereldtour - Foto 6

Mening van de pers

Mening van bloggers

De FilmBlog
Review: World Tour zit vol van de muziek – vaak covers van popsongs – waardoor het hele ding echt aanvoelt als een sing along animatiefilm.
Als je gezien de pandemie de wereld niet hebben kunnen zien, dat hebben we iets voor jullie: de 4k UHD Blu-ray versie van Trolls World Tour (2020) die naar ons gevoel een tikkeltje beter was dan de eerste Trolls (2016) film, ook al zijn we misschien niet meteen het doelpubliek. Hoewel, deze DreamWorks Animation, uitgebracht door Universal, probeert zowel de allerjongsten als de volwassenen te entertainen. Het is geen Pixar, het is geen Disney, het is wat het is en sommigen zullen hier echt wel... Verder lezen

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Trolls Wereldtour"

"Trolls Wereldtour" is geselecteerd in...

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties