Infos

Geregisseerd door : Catherine Corsini
In de zalen vanaf: 5 december 2012
Speelduur: 100 minuten
Genre: Drama
Land : Frankrijk (2012)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Al heeft het allemaal voor mekaar in zijn leven. Totdat hij iemand aanrijdt met de wagen. Op aanraden van zijn vrienden pleegt hij vluchtmisdrijf.  
Juliette, een jonge vrouw, heeft het ongeluk zien gebeuren. In het hospitaal ontmoet ze de vrouw van het slachtoffer, Vera, een illegale immigrante. Juliette besluit haar te helpen.

 VOD

Bekijk Trois Mondes via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Al het nieuws over "Trois Mondes"

Cinereview, uw filmweek - Actueel
Actueel

Cinereview, uw filmweek

Iedere week zijn er nieuwe releases in de donkere zalen. Ook deze woensdag helpen de reviews van CineNews je verder op weg. Ontdek ze snel en bekijk de beste films die deze eindejaarsperiode voor jou in petto heeft. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Bob Marley : One Love - Biografie, Muziek
2
14 februari 2024

Bob Marley : One Love

Biografie, Muziek Regie: Reinaldo Marcus GreenBOB MARLEY: ONE LOVE viert het leven en de muziek van een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en saamhorigheid. Ontdek voor het eerst op het witte doek Bob's krachtige verhaal over het overwinnen van tegenslagen en de reis achter zijn revolutionaire muziek. BOB MARLEY:... Verder lezen...
All of Us Strangers - Drama, Romantisch
5
14 februari 2024

All of Us Strangers

Drama, Romantisch Regie: Andrew HaighMet: Paul Mescal, Andrew Scott, Claire FoyDe scenarist Adam ontmoet in zijn vrijwel lege torenflat in Londen zijn mysterieuze buurman Harry. Terwijl hun band hechter wordt, keert Adam naar zijn ouderlijke huis terug. Daar loopt hij zijn overleden ouders tegen het lijf, die er exact hetzelfde uitzien als dertig jaar geleden.
Holy Rosita - Drama
6
14 februari 2024

Holy Rosita

Drama Regie: Wannes DestoopMet: Daphne Agten, Delfine Bafort, Mieke De Groote,...Holy Rosita gaat over de goedlachse, graag geziene Rosita die een vurige kinderwens heeft. De mensen rond haar vinden dit onverantwoord omdat ze amper voor zichzelf kan zorgen. Wanneer Rosita toch zwanger wordt, besluit ze het geheim te houden.
Soul - Animatie Film
7
14 februari 2024

Soul

Animatie Film Regie: Pete Docter & Kemp PowersJoe Gardner geeft les op de middelbare school en is daarnaast jazzmuzikant. Woonachtig in New York leidt hij zijn hele leven voor zijn enige passie namelijk de muziek. Dit gaat evenwel ten koste van al het andere. Op een dag ontmoet Joe het meisje 22.
Cat Person - Thriller, Drama
8
14 februari 2024

Cat Person

Thriller, Drama Regie: Susanna FogelMet: Emilia Jones & Nicholas BraunBoy meets girl. Of eerder... man meets girl. Studente Margot ontmoet dertiger Robert aan de kassa van de bioscoop waar ze werkt. Ze flirten, wisselen nummers uit en al snel vliegen de berichten heen en weer. Margot vindt Robert gevat en grappig, maar hij is klungelig en ondoorgrondelijk wanneer ze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: