Infos

 • 14 maart 2018
 • 117 minuten
 • Verenigde Staten (2018)
 • Engels

Synopsis

Het is inmiddels zeven jaar geleden dat de vader van de 21-jarige Lara verdwenen is. In plaats van het bedrijf van haar vader over te nemen werkt ze als fietskoerier in Londen, terwijl ze collegelessen volgt. Uiteindelijk wordt ze geïnspireerd om de verdwijning van haar vader te onderzoeken en reist naar zijn laatst bekende locatie: een graf op een eiland ergens voor de kust van Japan.

VOD

Laden en bekijken Tomb Raider met VOD.

Fotogalerij "Tomb Raider" (5)

Tomb Raider - Foto 1 Tomb Raider - Foto 2 Tomb Raider - Foto 3 Tomb Raider - Foto 4 Tomb Raider - Foto 5

Mening van de pers

De Morgen
Waarom Lara Croft de hotpants heeft opgeborgen
Van Lara Croft tot Rey in Star Wars: actieheldinnen op het witte doek verruilen de sexy, onpraktische outfits massaal voor een geschiktere strijderstenue. Want eerlijk, welke krijger vecht er nu met blote buik en billen? Verder lezen
Review: Ook zonder hotpants heeft Lara Croft weinig om het lijf
Over de hotpants van Lara Croft, of het ontbreken daarvan, is al genoeg geschreven. We juichen dat toe. Een personage in normale kledij is niet alleen relevanter, maar ook nodig. Helaas heeft deze Tomb Raider-reboot verder maar weinig om het lijf. Verder lezen

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Herstart franchise... .....
  -Tomb Raider is een 2018 actie-avontuur film geregisseerd door Roar Uthaug met een screenplay door Geneva Robertson-Dworet en Alastair Siddons, van een verhaal door Evan Daugherty en Robertson-Dworet. Het is gebaseerd op het 2013 video spel met dezelfde naam, met enige elementen van zijn vervolg door Crystal Dynamics, en is een herstart van de Tomb Raider film series. De film stars Alicia Vikander als Lara Croft, in welke zij afvaart op een gevaarlijke reis naar haar vaders laatst gekende bestemming, hopend op te lossen het mysterie van zijn verdwijning. Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu, en Kristin Scott Thomas verschijnen in ondersteunende rollen. -De film maakt kennis met gemengde reviews van criticasters, welke bekritiseren het plot als "geschilderd-bij-nummers" maar prijzen de moed en realisme van deze reïncarnatie van de franchise. Vikander's opvoering als Lara Croft tekende een gepolariseerd antwoord; sommige beschrijven haar als een "capabele, krachtvolle en ongeobjecteerde heldin", en andere noemden haar karakter oppervlakkig en een "boks zak en toeschouwer". ----- "Tomb Raider herstart de franchise met een meer gegronde benadering en een ster die duidelijk is meer dan op voor de taak — geen van beiden zijn goed geserveerd door een ongeïnspireerde oorsprong verhaal. "----- “gemengde of gemiddelde reviews”. -Toekomst: Producent Adrian Askarieh vertelde IGN in een interview dat hij kan overzien een film universum met Just Cause, Hitman, Tomb Raider, Deus Ex, en Thief.

 • Slechtse film in jaren gezien!
  WTF! Nooit zo'n slechte film gezien! Waar gaat deze kinderachtige film eigenlijk over?? Zo kunnen er 100 films op een dag gemaakt worden. Het is gewoon een moderne release van de oude Indiana Jones films. Even kinderachtig en zonder inhoud. Jammer dat de quotering geen '0' sterren aanneemt en ik alsnog 1 ster moet geven!

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Al het nieuws over "Tomb Raider"

  Michael Fassbender en Alicia Vikander trouwden afgelopen weekend - Actueel

  Michael Fassbender en Alicia Vikander trouwden afgelopen weekend

  Michael Fassbender (40) en Alicia Vikander (29) zouden afgelopen weekend op Ibiza in het huwelijksbootje gestapt zijn. Dat meldt People. De twee gaven elkaar het ja-woord in het La Granja-resort, omringd door familieleden en vrienden.

  "Tomb Raider" is geselecteerd in...

  Andere films nu in de bioscoop...

  The Meg - Actie, Horror

  The Meg

  Actie, Horror 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden