The School of Rock

/10(0 stemmen)
The School of Rock

Infos

Synopsis

Black is Dewey Finn, een rebelse hardrockgitarist die bij een lokaal bandje speelt en droomt van een internationale muziekcarrière. Maar een mislukte stagedive-stunt, waarbij Dewey Finn op een pijnlijke manier met de wetten van de zwaartekracht wordt geconfronteerd, loopt voor hem nefast af; Finn wordt uit de band gezet, waardoor z'n leven plotseling een heel andere wending neemt. Blut, werkloos en beroofd van z'n laatste restje eigenwaarde beseft Dewey Finn dat hij voor het eerst in z'n leven een normale job zal moeten zoeken, al is het maar om het maandelijks huurgeld voor z'n appartement -dat hij met z'n roommate Ned deelt- te kunnen betalen. Maar dan onderschept Dewey toevallig een telefoontje dat voor z'n vriend was bedoeld. Ned wordt een job als leerkracht aan een prestigieuze school aangeboden. Dewey vertelt z'n vriend lekker niks, en gaat in zijn plaats op het aanbod in.

Fotogalerij "The School of Rock" (8)

The School of Rock - Foto 1 The School of Rock - Foto 2 The School of Rock - Foto 3 The School of Rock - Foto 4 +3The School of Rock - Foto 5 The School of Rock - Foto 6 The School of Rock - Foto 7 The School of Rock - Foto 8

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "The School of Rock"

Jack Black geëerd op Hollywood Walk of Fame - Actueel

Jack Black geëerd op Hollywood Walk of Fame

Acteur Jack Black heeft eindelijk een ster op de Hollywood Walk of Fame gekregen en daar is hij heel dankbaar voor. Zo kuste hij de grond en poseerde de 'Kung Fu Panda'-ster uitgebreid voor de fotografen.
5 films om het schooljaar mee te starten - Actueel

5 films om het schooljaar mee te starten

Speciaal voor iedereen die binnenkort terug school heeft selecteerden wij 5 highschool films om alvast opnieuw te wennen aan de schoolbel en schoolbanken.

"The School of Rock" is geselecteerd in...

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden