Infos

Geregisseerd door : Tony Ayres
In de zalen vanaf: 14 mei 2008
Speelduur: 103 minuten
Genre: Drama
Land : Australië, Singapore (2008)
Originele taal: Engels

 Synopsis

1964. De mooie Rose Hong (Joan Chen) is zangeres in een glamoureuze nachtclub in Hong Kong. Wanneer ze de Australische zeeman Bill ontmoet, besluit ze alles achter te laten en met hem mee te gaan. Samen met haar twee kinderen, Tom en May volgt ze Bill naar Victoria. Al gauw verlaat ze Bill en verhuist ze met Tom en May naar Sydney waar ze de komende zeven jaar als dienster in Chinese restaurants zal werken. In die periode gaat ze van de ene desastreuze relatie naar de andere, waardoor de band met haar kinderen totaal vertroebelt. Gebaseerd op waar gebeurde feiten, toont The Home Song Stories een aangrijpend verhaal over de relatie tussen een moeder en haar kinderen, onbeantwoorde liefde, verraad en geheimen die over de continenten en de jaren heen het leven van iemand kunnen beheersen.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "The Home Song Stories"

The Home Song Stories - Bespreking
Bespreking

The Home Song Stories

Regisseur Tony Ayres haalt de herinneringen aan zijn flamboyante Chinese moeder voor de camera maar flirt met navelstaarderij. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: