Infos

Geregisseerd door : Xavier Gems
In de zalen vanaf: 16 mei 2012
Speelduur: 110 minuten
Genre: Thriller
Land : Duitsland, Verenigde Staten, Canada (2012)

 Synopsis

Een enorme explosie vindt plaats in New York. 
Acht vreemden verschuilen zich in de kelder van het appartementscomplex waar ze wonen. Ze hebben voedsel en water genoeg en ze zijn tenminste veilig voor de vreselijke gebeurtenissen, die buiten plaatsvinden. 
Maar dan stormen er plots mannen in uniform de kelder binnen en proberen de acht uit te schakelen. Op hun beurt bundelen de acht vreemden hun krachten en proberen ze hun belagers een lesje te leren. 
Wie zijn deze mannen? En wat willen ze, waarom zijn ze zo genadeloos?

 Trailers

 Meningen

 Al het nieuws over "The Divide"

The Divide - Bespreking
Bespreking

The Divide

Het vraagt maar om een ogenblik, om een intens moment zonder enige uitleg, voor dat het leven van een groep appartementsbewoners uit New York wankelt in ware angst... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The Ledge - Thriller
6
11 mei 2022

The Ledge

Thriller Regie: Howard J. FordEen klimavontuur van twee vriendinnen verandert in een angstaanjagende nachtmerrie. Nadat Kelly de moord op haar beste vriendin op camera heeft vastgelegd, wordt ze het volgende doelwit van een groep vrienden die niets uit de weg gaan om het bewijsmateriaal te vernietigen en iedereen die hen in de... Verder lezen...
Sundown - Drama, Thriller
8

Sundown

Drama, Thriller Regie: Michel FrancoMet: Tim Roth, Charlotte Gainsbourg, Iazua LariosHet Britse welgestelde koppel Alice en Neil zijn op vakantie in Acapulco. Ook hun kinderen Colin en Alexa zijn mee. Wanneer zich elders een noodgeval voordoet, valt hun trip in het water. Terwijl een familielid de hechte band onderling verstoort, lopen de spanningen binnen het gezin op.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: