Infos

 • The Commuter
 • 24 januari 2018
 • 105 minuten
 • Verenigde Staten (2017)

Synopsis

Zoals elke dag na het werk, neemt Michael MacCauley de trein naar huis. Maar vandaag zal zijn route een andere wending nemen. Nadat hij een telefoontje ontvangt van een mysterieuze vreemdeling, wordt hij gedwongen om een verborgen passagier op de trein te identificeren voor de laatste halte. Terwijl hij vecht tegen de klok om de puzzel op te lossen, zit hij gevangen in een verschrikkelijke spiraal; een samenzwering die een zaak van leven of dood wordt voor hem en voor alle andere passagiers!

Video's van "The Commuter"

Fotogalerij "The Commuter" (6)

The Commuter - Foto 1 The Commuter - Foto 2 The Commuter - Foto 3 The Commuter - Foto 4 +1The Commuter - Foto 5 The Commuter - Foto 6

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Nieuwe actie deel van Liam Neeson.
  -The Commuter is een 2018 actie thriller film geregisseerd door Jaume Collet-Serra en geschreven door Byron Willinger, Philip de Blasi en Ryan Engle. De film stars Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks, Elizabeth McGovern en Sam Neill, en volgt een man die onwetend is gerekruteerd in een moord samenzwering na het ontmoeten van een mysterieuze vrouw terwijl hij is op zijn dagelijkse trein pendeling. ----- De film ontving gemengde reviews van criticasters, die noemden de film familiair aan Neeson and Collet-Serra's voorgaande film, Non-Stop, maar presen Neeson’s opvoering en de genre siddering. ----- "The Commuter's cast is beter dan zijn werkman betaamt script – welke helpt maken deze acceptabel onderhoudende Liam Neeson actie thriller waard de prijs van een matinee ticket of huur, als niet een volle prijs ticket. "----- “Gemengde of gemiddelde reviews”.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Mile 22 - Actie

  Mile 22

  Actie 
  The Meg - Actie, Horror

  The Meg

  Actie, Horror 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden