Infos

 Synopsis

Tianbiao en Jianbao, die van jongs af aan in een Shaolin-tempel zijn opgegroeid, zijn twee vrienden die niets met elkaar gemeen hebben. Op een dag worden ze van school gestuurd omdat ze tijdens een gevecht de boeddhistische voorschriften en de strenge regels van de vechtkunst hebben overtreden. Gedwongen om te bedelen om te overleven, gaan de twee monniken op pad om de wereld te ontdekken, maar al snel slaan ze heel verschillende wegen in. 
 
Terwijl Junbao bevriend raakt met een groep verschoppelingen die in opstand komen tegen de regering, meldt Tianbao zich aan bij het reguliere leger. Na verloop van tijd wordt de confrontatie tussen de twee vrienden onvermijdelijk. 
 
Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

 VOD

Bekijk Tai Chi Master via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: