Infos

Geregisseerd door : Richard Ayoade
In de zalen vanaf: 16 november 2011
Speelduur: 94 minuten
Genre: Drama
Land : Engeland (2011)
Originele taal: Engels

 Synopsis

De pientere 15-jarige Oliver Tate heeft een levendige fantasie en dicht zichzelf eigenschappen toe die zijn omgeving niet schijnt op te merken. Hij beschouwt zichzelf als een literair genie, cool en volwassen. Deze zomer heeft hij twee doelen voor ogen. Allereerst het wankele huwelijk van zijn ouders redden, waarbij het wegwerken van de charmante new age buurman van essentieel belang is. Ten tweede zijn maagdelijkheid verliezen, bij voorkeur aan klasgenote Jordana, met als uiterste deadline zijn naderende 16de verjaardag.

 Meningen

 Al het nieuws over "Submarine"

Submarine - Bespreking
Bespreking

Submarine

Dit langspeelfilmdebuut van Brits tv-talent Richard Ayoade (zie 'The Mighty Boosh' en 'The IT Crowd') is een groeier. De lofbetuigingen van collega's op het eiland aan de andere kant van de Noordzee leken op het eerste gezicht iet of wat overdreven. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Fish Tank - Drama
2
25 november 2009

Fish Tank

Drama Regie: Andrea ArnoldMet: Katie Jarvis, Kierston Wareing, Michael FassbenderMia is een 15-jarig meisje, dat altijd in de problemen is en dat is uitgesloten van school en is verbannen door haar vrienden. Op een warme zomerdag brengt haar moeder een mysterieuze vreemdeling mee, genaamd Connor, die belooft om alles te veranderen en liefde in hun levens te brengen.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: