Infos

Geregisseerd door : Clark Johnson
In de zalen vanaf: 3 december 2003
Speelduur: 122 minuten
Genre: Actie, Politie
Land : Verenigde Staten (2002)

 Synopsis

Ze vormen ongetwijfeld de elite van hun soort. SWAT staat voor Special Weapons and Tactics Unit. In deze film gaan ze eens niet achter de slechteriken aan, maar is hun opdracht om een druglord te beschermen. Dan "Hondo" Harrelson (Samuel L. Jackson) moet een speciaal team samenstellen en opleiden. Eén van de mannen die hij kiest is Jim Street (Colin Farrell) die samen met zijn collega uit het team werd gegooid na een omstreden beslissing tijdens een overval/gijzeling. Zijn collega heeft het afgetrapt, maar hij besloot om te blijven en te hopen op een tweede kans. Dat krijgt hij dus nu. Samen met vier andere mannen moet hij zich ontfermen over Alex Montel die een buit van 100 miljoen dollar belooft aan wie hem uit de handen van de flikken kan halen.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "S.W.A.T."

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: