Planet Earth

/10(0 stemmen)
Planet Earth

Infos

 • 31 oktober 2007
 • 90 minuten
 • Engeland (2007)
 • Engels

Synopsis

In ruim anderhalf uur maakt Earth een tocht van Noordpool naar Zuidpool en benadrukt daarbij de strijd om te overleven. Earth confronteert ons door middel van beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop. Zo wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt.

VOD

Laden en bekijken Planet Earth met VOD.

Fotogalerij "Planet Earth" (4)

Planet Earth - Foto 1 Planet Earth - Foto 2 Planet Earth - Foto 3 Planet Earth - Foto 4

Mening van de toeschouwers

 • Geweldig!
  Wat is de wereld mooi... jammer dat er vele van ons een zooitje van maken, laten we hier even bij stil staan en weten dat ook ons bestaan... ... ...

 • Adembenemend!
  Absoluut een aanrader! 
  Deze documentaire MOET je gewoon gezien hebben! Fantastisch hoe je het leven van de dieren kunt volgen van aan de Noordpool tot aan de Zuidpool, en dit door alle seizoenen heen. Bij vele beelden vraag je je af : hoeveel weken/maanden hebben ze hun geduld op de proef gesteld om dat ene perfecte shot te kunnen maken? Hij toont vooral de mooie dingen die we nog hebben hier op aarde, maar met het besef dat het vroeg of laat wel eens anders zou kunnen zijn. Een pluim voor de makers! Chapeau! 
  Doen mensen! Gewoon gaan zien! Het is echt de moeite waard! 
  Wij zagen hem in Cinecitta Tilburg (200m van het station) , klein bioscoopke met 3 zaaltjes van max 100 personen, klein, knus en gezellig dus, maar met de kwaliteiten van een grote bioscoop. Ook wel een aanrader voor wie de massa wil ontwijken.

 • Wondermooie film, die het bekijken meer dan waard is
  Ik had op de radio al een goeie kritiek gehoord, en het was ook zo. "Beelden die ik nog nooit gezien had. " Alleen jammer dat je voor de originele versie, met de stem van 'Picard' uit Star Trek, speciaal naar Leuven of A'pen moet.

 • Meer commentaren weergeven...
 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  "Planet Earth" is geselecteerd in...

  Andere films nu in de bioscoop...

  Sideline - Documentaire

  Sideline

  Documentaire 
  Ademloos - Documentaire

  Ademloos

  Documentaire 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden