Infos

 • Peppermint
 • 12 september 2018
 • 92 minuten
 • Verenigde Staten (2018)
 • Engels

Synopsis

Wanneer Riley wakker wordt uit een diepe coma herinnert ze zich alleen nog hoe haar onschuldige dochtertje en man voor haar ogen brutaal werden vermoord. Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak!

Video's van "Peppermint"

Vertoningen van "Peppermint"

Fotogalerij "Peppermint" (6)

Peppermint - Foto 1 Peppermint - Foto 2 Peppermint - Foto 3 Peppermint - Foto 4 +1Peppermint - Foto 5 Peppermint - Foto 6

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers


 • Regisseur Pierre Morel dacht zijn kassucces taken nog eens over te doen met deze peppermint maar slaat de bal volledig mis met dit vat vol clichés. 
  Verhalen waarin een man of vrouw als een 1mansleger een bende gangsters te lijf gaat zijn niet nieuw en sowieso altijd ongeloofwaardig maar hier valt het wel heel moeilijk te slikken dat een brave suikerzoete huisvrouw en moeder verandert in een meedogenloze vechtmachine. 
  Er word bovendien nergens verklaart hoe deze weduwe plots een wapenexpert werd, de krijgskunsten beheerst noch hoe ze aan een arsenaal wapens komt. 
  De film is nergens spannend, meeslepend of origineel, alles heb je al honderd keer eerder en beter gezien, de actie is routineus en saai en het verhaal zit vol plotgaten. 
  Er word ruimte gelaten voor een sequel, jammer voor Jennifer Garden maar dit zit er hopelijk niet in.


 • ---"Death Wish op steroïden"---De film ontving over het algemeen negatieve beoordelingen van critici, hoewel de prestaties van Garner werden geprezen. ----- 
  "Verre van verfrissende, verspilt Peppermint sterke werk van Jennifer Garner op een sombere vigilante wraak verhaal dat unieke wendingen of viscerale sensatie mist. "----- 
  "algemeen ongunstige beoordelingen".

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Dilili à Paris - Animatie Film

  Dilili à Paris

  Animatie Film 
  24 oktober 2018
  Girl - Drama

  Girl

  Drama 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden