Infos

 • 30 augustus 2017
 • 108 minuten
 • Verenigde Staten (2017)
 • Engels

Synopsis

Patricia Dombrowski, a.k.a. Patti Cake$, a.k.a. Killa P. (gespeeld door nieuwkomer Danielle Macdonald), heeft het helemaal gehad met haar leventje in haar aftandse geboortestad New Jersey. Ze is 23 en dus klaar de wereld in te trekken en een gooi te doen naar de soort muzikale onsterfelijkheid die haar rap idool O-Z geniet. Maar de eenvoudige en struise Patti zit thuis gebonden aan de zorg voor haar invalide grootmoeder en haar verbitterde, drankzuchtige moeder. Wanneer ze op een parking in een freestyle battle belandt en er met gemak de concurrentie verplettert, proeft ze de smaak van de overwinning die de vlucht uit haar banale leven als barkeeper en opkuiser van andermans miserie mogelijk lijkt te maken. Patti zet alles op alles om haar droom waar te maken. Met de hulp van haar beste vriend Jheri, de mysterieuze muzikant Basterd en haar liefdevolle oma, gaat ze de strijd aan tegen het leger aan haters, onbetaalde rekeningen en kapotte dromen die haar belemmeren.  
 
Met een origineel verhaal over een imaginaire hip-hop heldin die het waard is er te zijn houdt PATTI CAKE$ stand tussen fantasie en realiteit, dit net als Patti zelf.

Video's van "Patti Cake$"

VOD

Laden en bekijken Patti Cake$ met VOD.

Fotogalerij "Patti Cake$" (5)

Patti Cake$ - Foto 1 Patti Cake$ - Foto 2 Patti Cake$ - Foto 3 Patti Cake$ - Foto 4 Patti Cake$ - Foto 5

Mening van de pers

Mening van de toeschouwers

 • Roem zoeken.
  Patti Cake$ is een 2017 Amerikaanse drama film geregisseerd door Geremy Jasper. Het was gescreend in de U. S. Dramatic Competition section of the 2017 Sundance Film Festival. ----- Patti Cake$ is een verhaal van een maatje meer blank meisje, Patricia "Dumbo" Dombrowski, van Bergen County, New Jersey die zoekt roem en fortuin als een rapper. ----- Patti Cake$ ontving algemeen positieve reviews van criticasters. ----- "Patti Cake$ slaat een aantal van voorspelbare beats, maar voegt genoeg frisse elementen aan – niet tenminste Danielle MacDonald's potentiële stermaking draai -- te maken zijn underdog verhaal werk. "----- "algemeen gunstige reviews. "----- De film werd vergeleken met Hustle & Flow en 8 Mile.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Beast - Drama

  Beast

  Drama 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden