Infos

  • 12 januari 2011
  • 130 minuten
  • Canada (2010)
  • Frans

Synopsis

De tweeling Jeanne en Simon Marwan is verbijsterd wanneer zij bij de notaris twee brieven ontvangen van hun overleden moeder Nawal. Eén brief is gericht aan hun vader, van wie ze dachten dat hij overleden was en één is voor hun broer, van wie ze het bestaan nooit hebben gekend. Deze raadselachtige brieven verklaren voor Jeanne de ongrijpbare stilte van haar moeder in de laatste weken van haar leven. Jeanne besluit naar het Midden-Oosten te vertrekken om meer te weten te komen over haar familiegeschiedenis. Haar broer Simon wordt niet geraakt door de hersenspinsels van zijn moeder, die voor hem altijd koud en afstandelijk was. Toch is de liefde voor zijn zus zo sterk dat hij zich aansluit bij de zoektocht naar hun familiegeschiedenis. Samen met de notaris ontdekken ze het tragische lot van hun moeder, dat zowel getekend is door oorlog en haat als door de moed van een uitzonderlijke vrouw.

Video's van "Incendies"

Fotogalerij "Incendies" (7)

Incendies - Foto 1 Incendies - Foto 2 Incendies - Foto 3 Incendies - Foto 4 +2Incendies - Foto 5 Incendies - Foto 6 Incendies - Foto 7

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "Incendies"

 Prisoners - Bespreking

Prisoners

Volwassen thrillers: je komt ze dezer dagen zelden tegen in de bioscoop. Vandaar dat we de schoonheidsfouten van dit dubbel ontvoeringdrama met alle plezier door de vingers zien.
Lubna Azabal uitgeroepen tot beste actrice in Québec - Actueel

Lubna Azabal uitgeroepen tot beste actrice in Québec

De Belgische actrice Lubna Azabal viel in de prijzen op de dertiende uitreiking van de Jutra's, een filmfestival dat alle talenten in de filmwereld van Québec onderscheidt.
Incendies - Bespreking

Incendies

De "branden" die gesticht worden door Gilles Villeneuve riskeren een zware nasmaak van as na te laten bij wie te dicht in de buurt komt. Zijn harde, krachtige queeste is een onvervalst juweeltje.

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden