Infos

Originele titel : Moi, Michel G. Milliardaire Maître du Monde
Geregisseerd door : Stéphane Kazandjian
In de zalen vanaf: 4 mei 2011
Speelduur: 87 minuten
Genre: Komedie
Land : Frankrijk, België (2011)
Originele taal: Frans

 Synopsis

De succesvolle zakenman Michel Ganiant, symbool van een modern en ongeremd kapitalisme, heeft al wat je maar kunt wensen: geld, macht, liefde. En dat wil hij geweten laten zijn. 
Tijdens de voorbereidingen van de "grootste slag uit zijn carrière" - het uitkopen van zijn grootste concurrent - huurt hij de geëngageerde journalist Joseph Klein in om hem met de camera te volgen voor een documentaire die een ode aan een groot genie moet worden, een verbluffende en triomfantelijke tocht achter de coulissen van de zakenwereld en van de wereld van de rijken en machtigen der aarde. Welkom in de wereld van Michel Ganiant!  
Maar maak jezelf niets wijs: het is ook jouw wereld...

 Trailers

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

8ERAF! - Komedie
8
08 december 2021

8ERAF!

Komedie Regie: Pietje HorstenMet: Jenne Decleir, Govert Deploige, Kadèr Gürbüz,...Acht jeugdvrienden hebben elkaar na hun studies uit het oog verloren. Ze volgden elk hun dromen en passies en staan op een kantelpunt in hun leven. Op een dag ontvangen ze een mysterieuze videoboodschap van tech-geek Carlo. Hij nodigt zijn oude kotgenoten uit op een heel speciaal feest voor een 'bij... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: