Infos

Geregisseerd door : Amy Heckerline
In de zalen vanaf: 18 juli 2007
Speelduur: 97 minuten
Land : Verenigde Staten (2007)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Rosie is een 40-jarige TV sitcom showrunner. Haar twee vorige echtgenoten lieten haar zitten voor een jongere vrouw waardoor ze alleen moest instaatn voor haar 14-jarige dochter. Moeder Natuur vertelt de film met een komische ondertoon maar laat verstan dat de moderne wereld ingaat tegen haar natuurlijke orde door te proberen jong en slank te blijven, eerder dan elegant.  
 
Om haar slabakkende TV show te redden, casts Rosie een knappe 30-jarige acteur tot wie ze zich aangetrokken voelt... ondanks het standpunt van Moeder Natuur. De twee worden een koppel, de show herneemt zich stilaan maar niet genoeg en wordt uit de programmatie gehaald.  
 
Op hetzelfde moment beleeft Rosies dochter, een puber, haar eerste verliefdheden.  
 
Rosies jaloerse en bitcherige assistente, tracht Rosie te ondermijnen door diens vriendje te koppelen aan een knappe tuttebel uit de show. De twijfels in combinatie met het aanbod dat de jonge acteur kreeg om in een nieuwe show mee te doen, geeft kruit aan Moeder Natuur en brengt Rosie in een stevige dip.  
 
Maar de jonge acteur geeft Rosie niet op en met de hulp van haar dochter, realiseert Rosie dat hij haar nooit heeft bedrogen. De "knappe prins op het paard" slaagt er in om Rosie in te laten huren voor zijn nieuwe show, Rosie's dochter heeft beet en ze leefden allemaal nog lang en gelukkig.& zelfs als is dat niet naar de zin van Moeder Natuur.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Civil War - Oorlogfilm
1
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...
Abigail - Horror, Thriller
2
17 april 2024

Abigail

Horror, Thriller Regie: Matt Bettinelli-Olpin & Tyler GillettDe jonge ballerina Abigail wordt door een groep personen ontvoerd en in een huis gevangen gehouden. Het meisje verbergt een gruwelijk geheim. Als vampier zijn haar ontvoerders misschien niet opgewassen en moeten ze zelf vechten voor hun leven.
Beestenboel aan boord - Animatie Film
5
17 april 2024

Beestenboel aan boord

Animatie Film Regie: Sergio MachadoDe film volgt twee muizen: Vini, een dichter met plankenkoorts en Tito, een getalenteerde en charmante gitarist. Wanneer de regen komt, mag van elke diersoort maar één mannetje en één vrouwtje mee op de ark van Noah. Met de hulp van een slimme kakkerlak en een beetje geluk, weten de twee muizen... Verder lezen...
Spy X Family Code White - Animatie Film
6
17 april 2024

Spy X Family Code White

Animatie Film Regie: Kazuhiro FuruhashiHij is een spion. Zij is een huurmoordenaar. Samen houden Loid en Yor hun dubbelleven voor zichzelf terwijl ze doen alsof ze het perfecte gezin zijn. Hun geadopteerde dochter Anya, een telepaat, kent echter hun beider spannende geheimen, zonder dat zij daar weet van hebben. Onder het mom dat hij... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: