I Could Never Be Your Woman

/10(0 stemmen)
I Could Never Be Your Woman

Infos

  • 18 juli 2007
  • 97 minuten
  • Verenigde Staten (2007)
  • Engels

Synopsis

Rosie is een 40-jarige TV sitcom showrunner. Haar twee vorige echtgenoten lieten haar zitten voor een jongere vrouw waardoor ze alleen moest instaatn voor haar 14-jarige dochter. Moeder Natuur vertelt de film met een komische ondertoon maar laat verstan dat de moderne wereld ingaat tegen haar natuurlijke orde door te proberen jong en slank te blijven, eerder dan elegant.  
 
Om haar slabakkende TV show te redden, casts Rosie een knappe 30-jarige acteur tot wie ze zich aangetrokken voelt... ondanks het standpunt van Moeder Natuur. De twee worden een koppel, de show herneemt zich stilaan maar niet genoeg en wordt uit de programmatie gehaald.  
 
Op hetzelfde moment beleeft Rosies dochter, een puber, haar eerste verliefdheden.  
 
Rosies jaloerse en bitcherige assistente, tracht Rosie te ondermijnen door diens vriendje te koppelen aan een knappe tuttebel uit de show. De twijfels in combinatie met het aanbod dat de jonge acteur kreeg om in een nieuwe show mee te doen, geeft kruit aan Moeder Natuur en brengt Rosie in een stevige dip.  
 
Maar de jonge acteur geeft Rosie niet op en met de hulp van haar dochter, realiseert Rosie dat hij haar nooit heeft bedrogen. De "knappe prins op het paard" slaagt er in om Rosie in te laten huren voor zijn nieuwe show, Rosie's dochter heeft beet en ze leefden allemaal nog lang en gelukkig.& zelfs als is dat niet naar de zin van Moeder Natuur.

Fotogalerij "I Could Never Be Your Woman" (6)

I Could Never Be Your Woman - Foto 1 I Could Never Be Your Woman - Foto 2 I Could Never Be Your Woman - Foto 3 I Could Never Be Your Woman - Foto 4 +1I Could Never Be Your Woman - Foto 5 I Could Never Be Your Woman - Foto 6

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Andere films nu in de bioscoop...

Meskina - Komedie, Romantisch

Meskina

Komedie, Romantisch 
Bigger Than Us

Bigger Than Us

 
29 september 2021

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties