Infos

Synopsis

'Game Night' volgt een groep met koppels die zich verzamelen om een aantal spelletjes te spelen, iets wat ze geregeld doen. Hun bijeenkomst verloopt echter anders dan ze zouden denken. Wanneer iemand komt te overlijden, en iedereen denkt dat het om een moord gaat, zullen ze samen moeten werken en zien te achterhalen wie de dader is.

Video's van "Game Night"

VOD

Laden en bekijken Game Night met VOD.

Fotogalerij "Game Night" (5)

Game Night - Foto 1 Game Night - Foto 2 Game Night - Foto 3 Game Night - Foto 4 Game Night - Foto 5

Mening van de pers

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Super!
  Lang geleden dat ik nog zo hard gelachen heb met een film! Mogelijk zal een wat ouder publiek (dertigers, veertigers,... ) meer van de grappen begrijpen dan jongere mensen.

 • Spelletje spelen.
  -Game Night is een 2018 Amerikaanse zwarte komedie film, geregisseerd door John Francis Daley en Jonathan Goldstein en geschreven door Mark Perez. De film stars Jason Bateman en Rachel McAdams, en volgt een groep van vrienden van wie hun spel nacht verandert in een echte leven mysterie. De film's supporting cast bestaat uit Billy Magnussen, Sharon Horgan, Lamorne Morris, Kylie Bunbury, Jesse Plemons, Michael C. Hall en Kyle Chandler. ----- -De film ontving algemeen positieve reviews van criticasters, prijzend de donkere humor en de casts opvoering. ----- -"Met een getalenteerde cast los gelaten op een geladen veronderstelling — en een scherp script geladen met donkere humor en onverwachte verdraaiingen — Game Night zou kunnen zijn meer plezier dan het echte ding. "----- -“algemeen gunstige reviews”.

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Mile 22 - Actie

  Mile 22

  Actie 
  26 september 2018
  The Meg - Actie, Horror

  The Meg

  Actie, Horror 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden