Infos

Geregisseerd door : Richard Loncraine
In de zalen vanaf: 19 april 2006
Speelduur: 100 minuten
Genre: Actie, Thriller, Drama
Land : Verenigde Staten (2006)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Ford schittert hier als Jack Stanfield, expert in bankbeveiliging en gespecialiseerd in het ontwerpen van onfeilbare financiële computersystemen. 
 
In het systeem zit echter een zwakke plek waar hij zich geen rekenschap van heeft gegeven, namelijk hijzelf. Hij wordt het slachtoffer van een meedogenloos misdadig meesterbrein dat zijn familie ontvoert en Jack verplicht een bres in zijn systeem te zoeken, zodat hij 100 miljoen dollar kan stelen. 
 
Jack weet dat het leven van zijn vrouw en kinderen op het spel staat, dat hijzelf voortdurend in het oog wordt gehouden en hij amper enkele uren ter beschikking heeft om een achterpoortje te vinden in het ondoordringbare systeem van voorwendsels, waar elke identiteit vals kan blijken, om de crimineel op eigen terrein te verslaan.

 Video's

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

Fast & Furious 9 - Actie
6
14 juli 2021

Fast & Furious 9

Actie Regie: Justin LinMet: Vin Diesel, Lucas Black, Jordana Brewster'Fast 9' volgt Dominic Toretto die zich samen met Letty Ortiz teruggetrokken heeft om een gezin te stichten. Ze proberen hun zoon Brian onder rustige omstandigheden op te voeden, waarbij ze hun roekeloze bestaan achter zich hebben gelaten. Onder andere de terugkeer van Cipher lijkt echter roet in... Verder lezen...
Aline - Drama
8
10 november 2021
10 november 2021

Aline

Drama Regie: Valérie LemercierMet: Valérie Lemercier, Sylvain Marcel,...Quebec, eind jaren '60. Sylvette en Anglomard verwelkomen hun 14de kindje: Aline. Binnen hun familie is muziek alomtegenwoordig. Wanneer Aline opgroeit, ontdekken ze haar gave: een gouden stem. Na het horen van deze stem kan muziekproducent Guy-Claude maar aan één ding meer denken... van Aline de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: