Infos

Geregisseerd door : Richard Loncraine
In de zalen vanaf: 19 april 2006
Speelduur: 100 minuten
Genre: Actie, Thriller, Drama
Land : Verenigde Staten (2006)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Ford schittert hier als Jack Stanfield, expert in bankbeveiliging en gespecialiseerd in het ontwerpen van onfeilbare financiële computersystemen. 
 
In het systeem zit echter een zwakke plek waar hij zich geen rekenschap van heeft gegeven, namelijk hijzelf. Hij wordt het slachtoffer van een meedogenloos misdadig meesterbrein dat zijn familie ontvoert en Jack verplicht een bres in zijn systeem te zoeken, zodat hij 100 miljoen dollar kan stelen. 
 
Jack weet dat het leven van zijn vrouw en kinderen op het spel staat, dat hijzelf voortdurend in het oog wordt gehouden en hij amper enkele uren ter beschikking heeft om een achterpoortje te vinden in het ondoordringbare systeem van voorwendsels, waar elke identiteit vals kan blijken, om de crimineel op eigen terrein te verslaan.

 Trailers

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

Vogelvlucht - Animatie Film
1
06 december 2023

Vogelvlucht

Animatie Film Regie: Benjamin RennerHet leven van de familie Mallard is een beetje een sleur geworden. Vader Mack houdt zijn gezin graag veilig en vindt het prima om de rest van hun leven in hun vijver in New England rond te blijven spartelen, maar moeder Pam wil weleens wat anders en wil hun kinderen —tienerzoon Dax en... Verder lezen...
Maestro - Biografie, Drama
2
06 december 2023

Maestro

Biografie, Drama Regie: Bradley CooperMet: Bradley Cooper, Carey Mulligan, Maya HawkeMaestro is een indrukwekkend en gedurfd liefdesverhaal over de levenslange relatie tussen Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein. Maestro, een liefdesbrief aan het leven en de kunst, is in essentie een emotioneel en episch verhaal over familie en liefde.
Napoleon - Historische film
8
22 november 2023

Napoleon

Historische film Regie: Ridley ScottMet: Joaquin Phoenix; Vanessa KirbyNapoleon is een epische actiefilm die de opkomst en ondergang volgt van de Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar®-winnaar Joaquin Phoenix. Tegen een adembenemende achtergrond, georkestreerd door de legendarische regisseur Ridley Scott, traceert de film Bonaparte's meedogenloze... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: