F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever

/10(0 stemmen)
F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever

Infos

 • 20 december 2017
 • België (2017)
 • Nederlands

Synopsis

DDT is "back in business" en slaagt er op sluwe wijze in om eigenaar te worden van FC De Kampioenen. Boma wordt meteen buitenspel gezet en onze Kampioenen worden vervangen door een nieuw team van jonge, getalenteerde spelers. 
De Kampioenen zitten in zak en as en willen kost wat kost hun ploeg terug in handen krijgen maar dat kan alleen als ze ervoor voetballen: wie wint mag zijn ploeg "FC De Kampioenen" blijven noemen. 
Ze beseffen dat ze kansloos zijn tegen het team van DDT en beslissen om versterking te gaan zoeken in Babacouta, een dorp in Afrika waar Pol lang geleden nog voor Artsen Zonder Grenzen heeft gewerkt. 
Het wordt een bewogen avontuur met tal van hindernissen en een race tegen de klok. 
Komen de Kampioenen tijdig met Afrikaanse topspelers naar huis en winnen ze de o zo belangrijke match die zal beslissen over hun voortbestaan?

Video's van "F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever"

Fotogalerij "F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever" (5)

F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever - Foto 1 F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever - Foto 2 F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever - Foto 3 F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever - Foto 4 F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever - Foto 5

Mening van de pers

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • Verrassend veel beter dan de vorige films.
  Tegenover de vorige films is deze derde film qua grappen veel beter geschreven. Persoonlijk vind ik de humor in deze film zelfs sterker dan de serie. Deze momenten waren wel schaars. Heel veel momenten die me deden denken aan gebeurtenissen uit de serie. De film word heel saai als in het begin al meteen compleet duidelijk word gemaakt hoe de film zal eindigen, de gebeurtenissen doorheen de film maakte het ook zeer voorspelbaar.

 • Zoals verwacht.
  Net zoals bij de vorige twee films kan men de goede oude humor van De Oude Kampioenen niet meer terugvinden. Enkele rakende scenes maken de film wel goed maar de rest heeft geen resultaat. De verhaallijn is ook ver te zoeken door het stuk in Afrika dat uit de lucht gegrepen is om de film te vullen. Mijn passie voor De Oude Kampioenen zal zeker blijven maar voor De Nieuwe Spijtiggenoeg niet.

 • Liever de oude kampioenen afleveringen
  Van de pot gerukte plot. Langdradig. Succes te danken aan de 'oneindig' herhaalde tv-reeks. Geef mij maar die goeie 'oude afleveringen' ipv dit 'spektakel' met de 'oude acteurs. Die frisheid van weleer is er helemaal uit.

 • Meer commentaren weergeven...
 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden