Infos

Geregisseerd door : James Wong
In de zalen vanaf: 8 april 2009
Speelduur: 100 minuten
Genre: Actie
Land : Verenigde Staten (2009)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Goku's zoektocht begint heel onschuldig in de achtertuin van zijn opa, waar Gohan de jongen oosterse vechtkunsten aanleert. Het is Goku's 18de verjaardag en Gohan schenkt zijn kleinzoon een Dragonball: een kleine ronde bal met daarin vier zwevende sterren. Er zijn slechts 6 andere Dragonballs in de wereld en er wordt gezegd dat als de 7 ballen samen zijn, de houder ervan één wens mag doen.  
Goku's mysterieus verleden en een nakende zonsverduistering blijken verbonden met de legende van de Dragonballs. Gohan belooft om alles aan Goku uit te leggen op het verjaarsdagdiner dat hij voor zijn kleinzoon organiseert. Maar Goku verdwijnt van Gohans feest om naar Chi Chi te gaan, een medestudente tot wie hij zich aangetrokken voelt. Terwijl de twee elkaar leren kennen, veroorzaken donkere krachten thuis een tragedie. Hierdoor moeten Goku, Roshi, Bulma, Yamcha en Chi Chi samenspannen om alle 7 Dragonballs te verzamelen. Goku komt tegenover de gevaarlijkste vijanden op Aarde te staan, leert de sterke kracht Ki te beheersen, en ontdekt de waarheid over zijn ongelofelijk verleden... en een mogelijk ondenkbare toekomst.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Dragonball: Evolution"

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: