Infos

 • De Buurtpolitie : De Tunnel
 • 7 februari 2018
 • 100 minuten
 • België (2018)
 • Nederlands

Synopsis

Terwijl De Buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. Dieren worden onrustig, mensen kunnen er niet van slapen. De agenten gaan op onderzoek maar staan voor een mysterie. Tot ze in diezelfde wijk op een lange, diepe tunnel stoten... Wie heeft die gegraven? Waar leidt die naartoe? En vooral... waarom is die tunnel gevuld met springstof?

Video's van "De Buurtpolitie : De Tunnel"

VOD

Laden en bekijken De Buurtpolitie : De Tunnel met VOD.

Fotogalerij "De Buurtpolitie : De Tunnel" (5)

De Buurtpolitie : De Tunnel - Foto 1 De Buurtpolitie : De Tunnel - Foto 2 De Buurtpolitie : De Tunnel - Foto 3 De Buurtpolitie : De Tunnel - Foto 4 De Buurtpolitie : De Tunnel - Foto 5

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers


 • Ik weet niet wat ik van die film moet zeggen Het is gewoon geweldig zo leuk ik vindt de buurtpolitie zo leuk en fantastische ?


 • Echt een hele leuke film ik ben fan van heel de buurtpolitie!


 • Ik begrijp niet, dat het is toegestaan om zo een slechte film uit te brengen, komaan als onze agenten in het echt ook zo stom zijn, dan hebben we er niets aan. Bv koen en tineke zijn op het tuinbedrijf, en een POLITIEHOND doet voorduurend tekens dat er iets niet klopt en zijn baasje heeft niets door dat er iets niet klop???? Hoe kan dit. De film zit vol met fouten zoals, 2 zo een domme amateurdieven, slagen erin om een militair domein te overvallen???? En ik weet dat in zo een domein meer dan 2 militairen zijn om hun wapens te bewapen, en in het echt stoppen ze geen wapens in een niet afgesloten oud kot. En hoe kan het dat als tom en robin schieten op die auto, dat deze geen schade vertoond, schieten ze er dan naast of zo?? En dat voor een exmilitair. En waarom gaan eric en brigitte in die tunnel zonder zelfs toestemming te vragen en zonder iemand te verwittigen. En DE GROOTSTE FOUT ZIT AL IN HET BEGIN, dus er worden staven dinamiet van het LEGER gestolen, maar je ziet nergens iets van militaire politie die het onderzoekt, ik weet dat in het echt, de militaire politie dit onderzoek zou leiden.

 • Meer commentaren weergeven...
 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Heat - Politie

  Heat

  Politie 

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden