Infos

Originele titel : Les aventures de la petite taupe
Geregisseerd door : Zdenek Miler
In de zalen vanaf: 23 maart 2005
Speelduur: 65 minuten
Genre: Tekenfilm
Land : Tchekie (2005)
Originele taal: Tsjechisch

 Synopsis

DE AVONTUREN VAN HET MOLLETJE I is een compilatie van de gekende Tsjechische korte animatiefilms over Het Molletje en zijn vriendjes. Deze klassiekers werden opgepoetst en opnieuw samengesteld om een nieuwe generatie kinderen te betoveren! 
 
 
DE AVONTUREN VAN HET MOLLETJE I bevat volgende filmpjes: 
 
HET MOLLETJE EN CARNAVAL 
(1975, 6'12') 
Het Molletje vindt een achtergelaten carnavalmasker en krijgt het aan de stok met een strenge waakhond. 
 
HET MOLLETJE EN DE LOLLY 
(1970, 9'08') 
Na het opruimen van zijn snoepjestrommel, vindt Het Molletje iets dat hij nog nooit eerder heeft gezien: een lolly. Na lang zoeken en veel hindernissen te hebben overwonnen, ontdekt hij eindelijk waarvoor het dient! 
 
HET MOLLETJE ALS SCHILDER 
(1972, 10'24') 
Het Molletje en zijn vriendjes worden opgejaagd door een boze vos. Met zijn verf en kwasten schildert hij de veren en pelsen van zijn vriendjes en is hiij de sluwe vos te slim af... 
 
HET MOLLETJE EN DE GROENE STER 
(1968, 7'49') 
Terwijl de dieren in het bos aan de grote voorjaarsschoonmaak beginnen, vindt Het Molletje een klein, groen stukje glas. Hij wil het graag tussen de andere steren in de hemel hangen, maar dat blijkt niet zo simpel. Uiteindelijk zal de groene ster toch schitteren aan de hemel. 
 
HET MOLLETJE EN DE AUTO 
(1963, 15'44') 
Het Molletje wil graag een auto nadat hij heeft gezien hoe praktisch dat wel is. Maar, hoe komt hij daar aan? Zijn droom komt helemaal uit wanneer hij een weggegooide speelgoedauto vindt. 
 
HET MOLLETJE ALS TUINMAN 
(1969, 8'02') 
Een kikker heeft de tuinslang verstopt in de tuin en nu krijgen de bloemen geen water meer. Het Molletje en zijn vriendjes zullen uiteindelijk een oplossing vinden voor het probleem. 
 
HET MOLLETJE EN DE MUZIEK 
(1974, 5'50') 
Het Molletje zijn favoriete muziekplaat is gebroken. Samen met al zijn vriendjes zal hij op zeer kleurrijke wijze een nieuwe plaat persen, ééntje waaruit heerlijke muziek zal klinken.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Tiger Stripes
6
24 april 2024

Tiger Stripes

 Regie: Amanda Nell EuMet: Zafreen Zairizal, Deena Ezral, Piqa, Shaheisy Sam,...Zaffan worstelt met de puberteit en ontdekt een angstaanjagend geheim over haar veranderende lichaam. Ondanks haar pogingen om het onvermijdelijke te verbergen, komen haar vrienden achter haar gevaarlijke geheim en keren ze zich tegen haar. Terwijl Zaffan verder in het nauw wordt gegeven door haar... Verder lezen...
Salem
7
24 april 2024

Salem

 Regie: Jean-Bernard MarlinMet: Dalil Abdourahim, Oumar Moindjie,...Djibril is een jonge Comorees die in een probleemwijk van Marseille woont. Hij is lid van de Sprinkhanen en verliefd op Camillla, een Roma-meisje dat lid is van de rivaliserende bende, de Krekels. Wanneer ze hem vertelt dat ze zwanger is, zegt Djibril dat ze abortus moet plegen om een bendeoorlog... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: