Infos

Geregisseerd door : Julio Medem
In de zalen vanaf: 6 augustus 2008
Speelduur: 118 minuten
Genre: Drama
Land : Spanje (2008)
Originele taal: Spaans

 Synopsis

Ana, een knappe en ongebonden 18-jarige vrouw woont in Ibiza. Ze steekt haar passie voor het leven in haar naïeve schilderijen. Op een dag stelt Justine, een meceen, aan Ana voor om naar Madrid te verhuizen om haar talenten verder te ontwikkelen. Daar leeft ze samen met andere jonge kunstenaars die Justine onder zijn vleugels genomen heeft. 
Dit is het begin van een reis die Ana zal brengen naar andere continenten en haar ertoe zal aanzetten om via hypnose haar voorbije levens die eeuwen van oude mythes hebben doorkruist te ontdekken. 
Zal Ana erin slagen om het voorouderlijke geweld dat sluimert in haar chaotische ziel te bannen.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Chaotic Ana"

Chaotic Ana / Caòtica Ana - Bespreking
Bespreking

Chaotic Ana / Caòtica Ana

Heeft u absoluut glasheldere logica nodig om van een film te genieten? Dan is 'Caòtica Ana' niets voor u. In alle andere gevallen zou deze Spaanse fabel u best wel eens kunnen verleiden. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: