Infos

Geregisseerd door : Roberta Torre
In de zalen vanaf: 1 oktober 2003
Speelduur: 95 minuten
Genre: Drama, Romantisch
Land : Italië (2001)

 Synopsis

Angela leidt een dubbel leven: enerzijds is zij de gerante van een schoenwinkel en anderzijds is ze de medeplichtige van Saro, haar man die drugsdealer in Palermo is. Ondanks al haar werk en haar inzet wordt Angela absoluut niet erkend door de gangsters omdat die ervan overtuigd zijn dat een vrouw zich niet met zulke "business" moet bezighouden. Hoewel Angela veel van haar man houdt, kan ze toch niet weerstaan aan de passie die ze voelt voor Masino, een jonge gangster. Wanneer de politie het kartel ontmantelt, houdt ze de lippen stijf op elkaar en tekent ze zo haar doodvonnis.  
De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een eenzame vrouw die tracht te overleven in een mannenwereld en over wrede mannen die telkens verplicht zijn om hun ware gevoelens te onderdrukken.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: