5 series voor de fans van The Umbrella Academy

Wij maakten een overzicht van enkele gelijkaardige series voor wanneer je in een zwart gat nadat je seizoen twee hebt uitgekeken.
5 series voor de fans van The Umbrella Academy

The Umbrella Academy season 2: release date, cast, plot, trailers

Op 31 juli verscheen het tweede seizoen van het succesvolle The Umbrella Academy. Ben jij ook zo'n grote fan van deze topserie? En heb jij seizoen twee de afgelopen dagen dan ook volop gebingewatcht?

Wij maakten een overzicht van enkele gelijkaardige series voor wanneer je in een zwart gat na seizoen twee uitgekeken te hebben.

The Gifted - Actie
1

The Gifted

Actie | 2 seizoen(en)  | 31 aflevering(en)
2017
Regie: Matt NixMet: Jamie Chung, Stephen Moyer, Sean Teale,...Het leven van de familie Strucker raakt in een stroomversnelling als de kinderen van het gezin blijken te beschikken over mutante krachten. Wanneer deze bijzondere eigenschappen aan het licht komen, slaat het gezin noodgedwongen op de vlucht voor de mutanten-opsporingsdienst, The Sentinel Service.
Gotham - Drama
2

Gotham

Drama | 5 seizoen(en)  | 123 aflevering(en)
2014
Regie: Bruno HellerMet: Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz,...Politiecommissaris Gordon is de nachtmerrie van iedere crimineel. Zijn naam is haast een synoniem voor gerechtigheid. Maar hoe heeft Gordon de top bereikt in een stad die werd geplaagd door corruptie en 'bad guys' als Catwoman, The Penguin, The Riddler, Two-Face enThe Joker?
Legion - Actie
3

Legion

Actie | 3 seizoen(en)  | 34 aflevering(en)
2017
Regie: Noah HawleyMet: Dan Stevens, Rachel Keller, Jean Smart, Aubrey Plaza,...David Heller werd als kind gediagnosticeerd met schizofrenie. Hij vertoeft al jarenlang in verschillende psychiatrische instellingen. Op een dag ontdekt hij dat zijn mentale problemen wel eens een bijzondere gave kunnen zijn.
Altered Carbon - Thriller
4

Altered Carbon

Thriller | 2 seizoen(en)  | 22 aflevering(en)
2018
Regie: Laeta KalogridisMet: Joel Kinnaman, Renée Elise Goldsberry,...De samenleving ziet er in de toekomst heel anders uit. Het menselijk bewustzijn kan worden gedigitaliseerd en daardoor ook getransformeerd naar andere lichamen. De dood is niet meer permanent. Takeshi Kovacs is een eenzame overlevende soldaat uit een groep elite interstellaire strijders, die werd... Verder lezen...
The Magicians - Drama
5

The Magicians

Drama | 5 seizoen(en)  | 68 aflevering(en)
2015
Regie: Sera GambleMet: Olivia Taylor Dudley, Olivia Taylor Dudley,...The Magicians volgt Quentin Coldwater die als briljante eindejaarstudent gaat studeren bij Brakebills College voor Magical Pedagogy, een geheime universiteit in Upstate New York die gespecialiseerd is in magie. Hij en zijn vrienden van in de twintig, ontdekken al snel dat de magische fantasiewereld... Verder lezen...
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: