5 koninklijke series

Ben jij ook zo’n fan van de verhalen van koninklijke families? Wij lijstten voor jou 5 series op over koninklijke families!
5 koninklijke series

Wij lijstten voor jou 5 series op over koninklijke families! Welke is jouw ultieme favoriet?

Reign - Drama
3

Reign

Drama | 4 seizoen(en)  | 78 aflevering(en)
2013
Regie: Laurie McCarthy & Stephanie SenguptaMet: Celina Sinden, Rose Williams, Craig Parker,...Deze serie speelt zich af in de 16e eeuw in Frankrijk en gaat over het leven van Mary, Queen of Scots. Mary is al sinds haar zesde de Koningin van Schotland. Als tiener wordt zij naar Frankrijk gestuurd om te trouwen met de knappe zoon van de Franse Koning. Dit om de goede band tussen Schotland en Frankrijk in stand te houden.. Romantisch? Niet echt.. Want het gaat niet om het hart maar om politiek en economie.
The Tudors - Drama
4

The Tudors

Drama | 4 seizoen(en)  | 38 aflevering(en)
2007
Regie: Michael HirstMet: Jonathan Rhys Meyers, Henry Cavill, Joss Stone,...De hartstocht waarmee Koning Hendrik VIII probeert Engeland's voor aanstaande positie in de werelden zijn eigen nalatenschap te verzekeren leidt hem door een keten van zes vrouwen, een onbezonnen oorlog met Frankrijk naar de uiteindelijke plek in de geschiedenis als een van's werelds meest charismatische, wreedste en vooral menselijkste koningen.
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: