Deze vijf Belgische films zijn momenteel goed voor 60% van de ticketverkoop in Vlaamse bioscopen!

Wat een prachtige herfstvakantie is het al geweest voor onze Vlaamse bioscopen én de Belgische filmsector! Afgelopen woensdag 2 november waren Belgische films goed voor 60% van de totale ticketverkoop. Deze bezoekers kochten een ticket voor Zillion, Close, Rebel, Rewind of Onze Natuur.
Deze vijf Belgische films zijn momenteel goed voor 60% van de ticketverkoop in Vlaamse bioscopen!

Wat een prachtige herfstvakantie was het al voor onze Vlaamse bioscopen én de Belgische filmsector! Afgelopen woensdag 2 november waren vijf Belgische films goed voor 60% van de totale ticketverkoop in Kinepolis-bioscopen. Deze bezoekers kochten een ticket voor Zillion, Close, Rebel, Rewind of Onze Natuur, De Film.

Elke Belgische film krijgt daarnaast ook hoge scores van de bezoekers! 

Het ziet er ook naar uit dat deze films elkaar versterken. Het succes van Zillion draagt bijvoorbeeld bij aan de ticketverkoop voor andere Belgische films.

En volgende week start ook opnieuw een campagne van het VAF met een 1+1 ticketactie voor Close!

Naar welke van deze Belgische releases ben jij al gaan kijken? Laat het hieronder weten in de "mening-sectie"!

Bron: Cinevox

Close - Drama
2
november 2022

Close

Drama Regie: Lukas DhontMet: Eden Dambrine, Gustav De Waele, Emilie Dequenne,...Nadat de intense vriendschap tussen de twee dertienjarige jongens, Leo en Remi, abrupt wordt afgebroken, zoekt Leo vol onbegrip toenadering tot Sophie, de moeder van Remi. CLOSE volgt het parcours van een vriend en een moeder, waarin kwetsbaarheid, identiteit en liefde centraal staan. Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: