4 documentaires over privacy ter gelegenheid van Privacy Day

Nu zaterdag 28 januari vindt Privacy Day plaats. De 'Europese Dag van de Privacy' werd in het leven geroepen door de Raad van Europa. Men koos voor 28 januari omdat op die dag in 1981 het Dataprotectieverdrag werd ondertekend.
4 documentaires over privacy ter gelegenheid van Privacy Day

Nu zaterdag 28 januari vindt Privacy Day plaats.

De 'Europese Dag van de Privacy' werd in het leven geroepen door de Raad van Europa. Men koos voor 28 januari omdat op die dag in 1981 het Dataprotectieverdrag werd ondertekend.

Het doel van deze dag is om Europese burgers beter te informeren over hun rechten betreffende het gebruik van hun persoonsgegevens door overheden, bedrijven en andere organisaties. En ook organisaties worden aangespoord de bescherming van persoonsgegevens te verbeteren.

Ter gelegenheid van Privacy Day maakten wij een selectie van 4 documentaires over het onderwerp privacy die je zeker eens gezien moet hebben!

The Social Dilemma
1

The Social Dilemma

 Regie: Jeff OrlowskiNooit eerder had een handvol technische ontwerpers zoveel controle over de manier waarop miljarden van ons denken, handelen en leven. Insiders van Silicon Valley onthullen hoe social media platforms de maatschappij herprogrammeren door de andere kant van je scherm bloot te leggen. Deskundige... Verder lezen... Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: