Texas Chainsaw Massacre 3D - Bespreking Cinema

   - 

Zou de filmliefhebber zich kunnen identificeren met een goudzoeker? Constant op zoek naar dat kostbare goud bij elk bezoek aan de bioscoop?

Natuurlijk bevat elk genre, of dat nu komedie, science-ficiton, drama, historische film, auteursfilm, ..., is, zijn eigen karakteristieken en eigenschappen, en die kunnen verrijkend zijn of gevaarlijk en ongezond. Tot welke categorie behoort ‘Texas Chainsaw 3D’ nu eigenlijk? Het antwoord vindt u hieronder, kort en bondig samengevat, terug.

Heather erft een mooi, groot herenhuis van haar, thans onbekende, grootmoeder.  Dit gebouw dat zich zowat in “the middle of nowhere” bevindt draagt een zwaar geheim met zich mee... het zal de setting zijn van één van de domste en lelijkste films uit de filmgeschiedenis, en gaat ons martelen met verveling gedurende 92 minuten. We gaan zelfs zo ver te zeggen dat deze extensie van Tobe Hoopers wereld (‘The Texas Chainsaw Massacre’), gestart in 1974, kost wat kost te vermijden is!

Kortom, u heeft het ondertussen wel begrepen, ‘Texas Chainsaw 3D’ heeft ons zeer humeurig gemaakt en een wrange nasmaak achtergelaten... Zelden hebben we zo’n slecht gevoel gehad bij een  film! Daarenboven werden de 3D effecten voornamelijk gebruikt om een paar billen extra in de verf te zetten... meer niet! ‘Texas Chainsaw 3D’ moet snel uit ons geheugen verdwijnen! En liefst zo snel mogelijk!

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: