'Game of Thrones' blaast tien kaarsjes uit en viert dat met een speciaalbier - Actueel Cinema

    
Actueel
'Game of Thrones' blaast tien kaarsjes uit en viert dat met een speciaalbier

De winter mag dan wel al even voorbij zijn, maar voor 'Game of Thrones'-fans begint het goede nieuws nu pas. Op 17 april blies de beroemde serie namelijk tien kaarsjes uit en die gebeurtenis kon uiteraard niet zomaar over het hoofd gezien worden. 

Het lijkt haast onmogelijk, maar toch is het al een decennium geleden sinds de eerste aflevering van 'Game of Thrones' te zien was. Tien jaar zijn verstreken sinds het grote publiek voor het eerst kennismaakte met Westeros en zijn inwoners. Om die verjaardag in stijl te vieren, besloot HBO om origineel uit de hoek te komen. En dat doet het bedrijf met een biertje in 'Game of Thrones'-thema. De Amerikanen slaan daarvoor de handen in elkaar met de Deense microbrouwerij Mikkeller.

Het gerstenat kreeg de naam 'Iron Anniversary IPA' en heeft een erg fruitige smaak, met onder andere toetsen van mango en ananas. De drank kan je online bestellen via de website, maar opgelet, de voorraad is beperkt dus het is een kwestie van snel zijn. Er staan wel nog andere brouwsels op de planning, dus als je er nu naast grijpt, kan je in de toekomst meer geluk hebben. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de series

Al het nieuws cinema

Tom Cruise laat zich uit over woede-uitbarsting op set - Actueel

Tom Cruise laat zich uit over woede-uitbarsting op set

De Amerikaanse acteur Tom Cruise heeft meer uitleg gegeven over de woede-uitbarsting die hij had tijdens de opnames van de Mission Impossible 7-film. Enkele crewleden hadden volgens Cruise de geldende coronamaatregelen aan hun laars gelapt. Verder lezen...
Word programmator van de bioscoop van de toekomst - Actueel

Word programmator van de bioscoop van de toekomst

Kinograph is een unieke bioscoop. Het is de eerste coöperatieve bioscoop in België en is gevestigd in de voormalige kazerne van Elsene, op de SeeU-site. De locatie geeft toeschouwers de mogelijkheid om betrokken te raken. Men kan er film op een andere manier beleven: Je krijgt er de kans om te... Verder lezen...