Angèle maakt filmdebuut in Cannes - Actueel Cinema

    
Actueel
Angèle maakt filmdebuut in Cannes

Angèle houdt het niet bij zingen alleen, ze zal namelijk te zien zijn in de musical 'Annette'. De film gaat in première op het festival van Cannes. 

In de film speelt Angèle naast grote Hollywoodsterren Adam Driver en Marion Cotillard. Zij zullen de hoofdrollen vertolken. Op sociale media zijn de meningen nog verdeeld over de nieuwe prent van de Belgische zangeres. Reacties verklaren dat "je nog altijd niet weet waar het precies over gaat als je de trailer gezien hebt". Het is de eerste keer dat een film met Angèle uitkomt, maar zeker niet de laatste.

De zangeres toont steeds meer interesse in de filmwereld en zal binnenkort ook te zien zijn in de 'Asterix & Obelix'-film. 'Annette' heeft nog meer Belgische toetsen, aangezien het geheel is opgenomen in Brussel, Brugge en Luik. De eerste vertoning van de film vindt plaats op het filmfestival van Cannes. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de films

Al het nieuws cinema

Tom Cruise laat zich uit over woede-uitbarsting op set - Actueel

Tom Cruise laat zich uit over woede-uitbarsting op set

De Amerikaanse acteur Tom Cruise heeft meer uitleg gegeven over de woede-uitbarsting die hij had tijdens de opnames van de Mission Impossible 7-film. Enkele crewleden hadden volgens Cruise de geldende coronamaatregelen aan hun laars gelapt. Verder lezen...
Word programmator van de bioscoop van de toekomst - Actueel

Word programmator van de bioscoop van de toekomst

Kinograph is een unieke bioscoop. Het is de eerste coöperatieve bioscoop in België en is gevestigd in de voormalige kazerne van Elsene, op de SeeU-site. De locatie geeft toeschouwers de mogelijkheid om betrokken te raken. Men kan er film op een andere manier beleven: Je krijgt er de kans om te... Verder lezen...