Korte en krachtige films die minder dan 90 minuten duren

Heb jij ook wat nood aan entertainment dat iets minder veel tijd opeist en wat minder aandacht vraagt? Dan is onze selectie met films die minder dan 90 minuten duren exact wat jij nodig hebt.
Korte en krachtige films die minder dan 90 minuten duren

Tijdens deze hele coronacrisis hebben we ons allemaal wel gewaagd aan enkele filmmarathons en hebben we series bingewatcht à volonté. 

Ook de langere klassieke films, documentaires en series met ontelbaar veel seizoenen waren geen enkel probleem.

Meer heb jij nu ook wat nood aan entertainment dat iets minder veel tijd opeist en wat minder aandacht vraagt? Dan is onze selectie met films die minder dan 90 minuten duren exact wat jij nodig hebt.

Veel kijkplezier!

Toy Story - Animatie Film
4

Toy Story

Animatie Film Regie: John LasseterToy Story maken we kennis met de cowboy Woody. Woody is het favorite speelgoed van Andy. Op momenten dat er geen mensen in de buurt zijn komt al het speelgoed van Andy tot leven. Naast Woody bestaat het overige speelgoed van Andy uit o.a. Rex die een onnozele en onzekere dinosaurus is, Mr. Potatoe... Verder lezen... Trailers
March of the Penguins - Documentaire
7
december 2005

March of the Penguins

Documentaire Regie: Luc JacquetMarch of the Penguins vertelt het wondermooie winterverhaal van de avontuurlijke tocht die duizenden keizerpinguïns elk jaar aanvatten om te kunnen paren. Een verhaal over liefde, moed en avontuur in de meest onherbergzame streek ter wereld; Antarctica. Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: