Filmrekwisieten, waaronder eerste James Bond-pistool van Sean Connery, worden geveild - Actueel Cinema

   - 

Op 3 december worden in de Verenigde Staten om en bij 600 rekwisieten en kunstvoorwerpen online geveild uit oude en recente Hollywoodfilms. Tot de stukken die onder de hamer gaan behoort onder andere een pistool dat Sean Connery bij zijn eerste vertolking van James Bond in "Dr. No" (1962) heeft gebruikt. 

De waarde van het wapen - een Walther PP - schat het veilinghuis Julien's Auctions in Beverly Hills op 150.000 tot 200.000 dollar. Andere topstukken zijn een verzilverde ketting met gesimuleerde diamanten die nog door Bette Davis gedragen is voor een glamourportret (waarde tussen 8.000 en 10.000 dollar), het lederen vest dat Arnold Schwarzenegger droeg op de set van 'Terminator 2: Judgment Day' (geschatte waarde 20.000 tot 30.000 dollar) of een zwarte, vintage Norman Norell-coctailjurk die door First Lady Michelle Obama tijdens een Kerstreceptie in Washington in 2010 gedragen werd (geschatte waarde 50.000 tot 70.000 dollar).

Andere opmerkelijke stukken zijn juwelen van Marilyn Monroe, een Harley Davidson die Elizabeth Taylor voor Larry Fortensky kocht (haar zeven en laatste echtgenoot) of zelfs een originele schuimrubberlatex animatronic schildpadsoep uit 'Teenage Mutant Ninja Turtles III' (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
5 films om in de stemming te komen voor seks - Actueel
Actueel

5 films om in de stemming te komen voor seks

We hebben deze lijst van 5 films samengesteld voor de geliefden die dit lezen om jullie in de stemming te brengen. Pak je popcorn en leun tegen elkaar aan, want dit wordt een spannend avontuur. Meer verklappen we niet... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: