Viggo Mortensen toert met auto door Europa ter promotie nieuwe film - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteur Viggo Mortensen trekt met zijn auto doorheen Europa om zijn nieuwe film 'Falling' voor te stellen in veel verschillende Europese steden. "Tijdens de pandemie wil ik niet in luchthavens, treinstations en vliegtuigen zitten." 

Mortensen rijdt al sinds september door Europa vertelt hij aan het Nederlandse NU.nl via een videoverbinding. "Ik begon mijn roadtrip in verschillende Spaanse steden waar ik ook vragen van het publiek kon beantwoorden. Nu ga ik hetzelfde doen in Duitsland, Scandinavië, Polen en Oostenrijk. Ik ga overal heen waar mogelijk is."

Vorige week was Viggo Mortensen nog te gast op het Filmfestival van Gent. Daar stelde hij zijn regiedebuut, 'Falling' voor waarin hij het verhaal vertelt over een man die voor zijn dementerende vader wil zorgen, maar daarbij op veel weerstand stuit. De film wordt vanaf februari 2021 in de zalen verwacht. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Falling

Falling

Drama  Regie: Viggo Mortensen Met: Viggo Mortensen, Lance Henriksen, Sverrir Gudnason John (Viggo Mortensen) woont samen met zijn partner Eric en hun dochter Mónica in Californië, ver verwijderd van het traditionele plattelandsleven dat hij jaren geleden ontvluchtte. John's eigenwijze vader Willis (Lance Henriksen) woont alleen op de afgelegen boerderij waar John opgroeide, maar kan... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: