Viggo Mortensen toert met auto door Europa ter promotie nieuwe film - Actueel Cinema

    
Actueel
Viggo Mortensen toert met auto door Europa ter promotie nieuwe film

De Amerikaanse acteur Viggo Mortensen trekt met zijn auto doorheen Europa om zijn nieuwe film 'Falling' voor te stellen in veel verschillende Europese steden. "Tijdens de pandemie wil ik niet in luchthavens, treinstations en vliegtuigen zitten." 

Mortensen rijdt al sinds september door Europa vertelt hij aan het Nederlandse NU.nl via een videoverbinding. "Ik begon mijn roadtrip in verschillende Spaanse steden waar ik ook vragen van het publiek kon beantwoorden. Nu ga ik hetzelfde doen in Duitsland, Scandinavië, Polen en Oostenrijk. Ik ga overal heen waar mogelijk is."

Vorige week was Viggo Mortensen nog te gast op het Filmfestival van Gent. Daar stelde hij zijn regiedebuut, 'Falling' voor waarin hij het verhaal vertelt over een man die voor zijn dementerende vader wil zorgen, maar daarbij op veel weerstand stuit. De film wordt vanaf februari 2021 in de zalen verwacht. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Zwarte acteur klaagt Universal-studio aan voor discriminatie - Actueel

Zwarte acteur klaagt Universal-studio aan voor discriminatie

De Cubaans-Amerikaanse acteur Faizon Love heeft een rechtszaak aangespannen tegen Hollywood-studio Universal. Faizon zegt dat hij in 2009 uit de poster is gesneden van de komedie 'Couples Retreat' omdat hij zwart was. Dat meldt Deadline in een bericht dat door The Guardian is overgenomen. Verder lezen...