Joaquin Phoenix vernoemt zijn zoon naar zijn overleden broer River - Actueel Cinema

   - 

Joaquin Phoenix en verloofde Rooney Mara verwelkomden hun eerste kind en noemden hun zoon River, ter ere van Phoenix' overleden broer. 

Acteur Joaquin Phoenix en verloofde actrice Rooney Mara verwelkomden hun eerste kind, een zoon genaamd River, naar Phoenix' overleden broer. River Phoenix stierf in West Hollywood in 1993 op 23-jarige leeftijd aan een overdosis drugs. Als acteur stond hij bekend om rollen in films als 'Stand By Me', 'Running on Empty' en 'My Own Private Idaho'. Op televisie deelde hij het scherm met jongere broer Joaquin in een aflevering van 'Seven Brides for Seven Brothers' uit 1982 en een aflevering van 'ABC Afterschool Special' uit 1984.

Phoenix, 45, en Mara, 35, ontmoetten elkaar tijdens het filmen van de film 'Her' uit 2013, geregisseerd door Spike Jonze. Ze speelden ook samen in de films 'Mary Magdalene' en 'Don't Worry, He Won't Get Far on Foot' uit 2018. Beide acteurs staan ervoor bekend om het niet vaak in de media te komen, maar na een aantal publieke optredens samen, werd bekend dat het koppel verloofd was. Mara's zwangerschap werd aangekondigd in mei van dit jaar.

Joaquin Phoenix heeft zich zelden opengesteld voor zijn persoonlijke leven in interviews, ondanks zijn jaren als publiek figuur en geschiedenis van familiedrama en tragedie. Toch heeft de acteur, terwijl hij meerdere prijzen accepteerde voor zijn optreden in 'Joker', verschillende verwijzingen gemaakt naar zowel verloofde Rooney Mara als zijn overleden broer River Phoenix. Het meest in het oog springend is dat hij bij het winnen van de Oscar voor Beste Acteur een liedtekst van zijn oudere broer in zijn speech verwerkte. En hoewel vragen over zijn zoon in toekomstige interviews onvermijdelijk zijn, mag het publiek niet verwachten dat Phoenix te diep ingaat op de vraag waarom hij zijn broer op deze manier wil eren. (Belga / Belga)

© Debby Wong / Shutterstock.com

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: