Eerste twee speeldagen live te volgen in bioscopen van Kinepolis - Actueel Cinema

    
Actueel
Eerste twee speeldagen live te volgen in bioscopen van Kinepolis

Voetbalsupporters kunnen voorlopig hun favoriete ploeg nog niet in de stadions aanmoedigen, maar krijgen wel de gelegenheid om de eerste twee speeldagen live op groot scherm te bekijken in de filmzalen van Kinepolis. Dat maakten de Pro League, rechtenhouder Eleven Sports en het bioscoopbedrijf bekend. 

Omdat het coronavirus opnieuw aan kracht won, besliste de Pro League vorige week al om minstens tot het einde van de maand geen publiek toe te laten tijdens de wedstrijden in het Belgisch profvoetbal. Er werd de fans gevraagd om thuis te kijken via de (betalende) televisie, maar nu biedt de Pro League alsnog een alternatief voor de komende twee speeldagen, goed voor achttien wedstrijden. "Vanaf zaterdag 8 augustus zijn Belgische voetballiefhebbers welkom om hun favoriete ploeg naar de overwinning te stuwen in de bioscoop. Kinepolis, de Pro League en Eleven Sports bieden voetbalfans een unieke kans om de eerste twee speeldagen van de competitie live op het grote scherm te volgen. Je lievelingsploeg aan het werk zien in de bioscoop biedt daarom een uitgelezen kans om samen met fans, in de meest veilige omstandigheden, dichter bij voetbal te zijn", klinkt het in een communiqué.

De Pro League belooft een veilige omgeving, omdat filmzalen onderworpen zijn aan een reeks coronamaatregelen. Zoals bij ieder bioscoopbezoek is er een maximumcapaciteit qua aantal bezoekers, is een mondmasker verplicht en moet je bij het binnenkomen steeds je handen ontsmetten.

Een gratis tegemoetkoming, zoals gevraagd door het overkoepelende supportersorgaan Belgian Supporters, is het evenwel niet. Een toegangskaartje kost 9 euro. Landskampioen Club Brugge trapt komende zaterdag de Jupiler Pro League op gang met een thuiswedstrijd tegen Sporting Charleroi (16.30 uur). (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws cinema

Senatoren vragen Netflix verfilming Chinese boekenreeks te staken - Actueel

Senatoren vragen Netflix verfilming Chinese boekenreeks te staken

Een groep van vijf Republikeinse Amerikaanse Senatoren heeft streamingdienst Netflix opgeroepen plannen om een Chinese sciencefictionboekenreeks tot actieserie te verwerken, stil te leggen. Volgens de Senatoren heeft de schrijver van de reeks zich in het verleden positief uitgelaten over de... Verder lezen...
Vanavond op TV: Patser - Actueel

Vanavond op TV: Patser

Kijk vanavond, nu zaterdag 26 september, om 20u30 op VTM naar "Patser"!
Emma Stone stiekem getrouwd - Actueel

Emma Stone stiekem getrouwd

Emma Stone is dan toch in het huwelijksbootje gestapt met Dave McCary. De actrice liet eerder nog weten dat het huwelijk was uitgesteld door het coronavirus, maar bronnen van de New York Post meldden dat het koppel alsnog in intieme kring is getrouwd.
Gestolen James Bond-geweren nog steeds zoek - Actueel

Gestolen James Bond-geweren nog steeds zoek

Vijf geweren die in Bond-films werden gebruikt, werden in maart gestolen uit de woning van een Londens verzamelaar. De Britse politie doet nu een beroep op het publiek om meer informatie in te winnen over de waardevolle verzamelstukken.
Vanavond op TV: The Glass House - Actueel

Vanavond op TV: The Glass House

Kijk vanavond, nu donderdag 24 september, om 20u40 op VTM3 naar "The Glass House"!