Johnny Depp wist dat huwelijk met Amber Heard over was na... uitwerpselen in bed - Actueel Cinema

    
Actueel
Johnny Depp wist dat huwelijk met Amber Heard over was na... uitwerpselen in bed

Johnny Depp wist dat zijn huwelijk met actrice Amber Heard voorbij was toen hij na haar verjaardagsfeest een drol in bed aantrof. Volgens de Hollywood-ster was het hoopje afkomstig van een van haar vrienden, maar Heard beweerde dat haar hondje de schuldige was. 

Depp deed het gênante verhaal uit de doeken tijdens zijn smaadzaak tegen het Britse tabloidblad The Sun. Depp ontkende tijdens zijn getuigenverklaring voor de rechtbank in Londen met klem dat hij zijn ex-vrouw Heard ooit zou hebben mishandeld. De zaak gaat over een artikel uit 2018 waarin hij een "vrouwenmishandelaar" wordt genoemd. De filmster ontkent dat te zijn en vindt dat de krant deze bewering niet hard kan maken. Hij eist een forse schadevergoeding. Depp stelde wel in het verleden "fysieke aanvaringen" te hebben gehad met zijn ex-vrouw. "Maar ik heb te allen tijde geprobeerd de confrontaties te vermijden", aldus de ster uit de 'Pirates of the Caribbean'-reeks. Depp stelde bovendien dat Heard de bewuste aanvaringen was begonnen.

Depp en Heard leerden elkaar in 2011 kennen op de set van de film 'The Rum Diary'. Ze trouwden in februari 2015. Na vijftien maanden vroeg Heard de scheiding aan en een dag later een straatverbod voor Depp. De scheiding werd in 2017 bekrachtigd, het straatverbod werd afgewezen. Verwacht wordt dat de zaak een drietal weken in beslag gaat nemen. Naar verwachting zullen ook twee andere ex-echtgenotes van Depp, Vanessa Paradis en Winona Ryder, getuigen via een videoverbinding. Zij zijn opgeroepen door Depp. Paradis heeft al eerder verklaard dat Depp een liefdevolle en zorgzame echtgenoot en vader was. (Belga / Belga)

© Shutterstock.com

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Cameron Diaz heeft 'vrede' gevonden sinds ze gestopt is met acteren - Actueel

Cameron Diaz heeft 'vrede' gevonden sinds ze gestopt is met acteren

Cameron Diaz zegt dat ze 'vrede' heeft gevonden sinds ze zes jaar geleden met pensioen ging. De 47-jarige voormalige actrice besprak haar besluit om te stoppen met acteren en zich terug te trekken uit Hollywood tijdens een interview voor Gwyneth Paltrow's 'In Goop Health: The Sessions' serie, op... Verder lezen...
Laat je meeslepen door The High Note - Actueel

Laat je meeslepen door The High Note

Wat is er in deze onzekere tijden leuker dan een film over de realisatie van je dromen? Dat is wat The High Note, een glamoureuze komedie, over de muziekscene in Los Angelen biedt. Vanaf nu woensdag verschijnt de film in alle bioscoopzalen.
Vanavond op TV: Jackie Brown - Actueel

Vanavond op TV: Jackie Brown

Kijk vanavond, nu vrijdag 7 augustus, om 21u op CANVAS naar "Cinema Canvas - Jackie Brown"!
Eerste twee speeldagen live te volgen in bioscopen van Kinepolis - Actueel

Eerste twee speeldagen live te volgen in bioscopen van Kinepolis

Voetbalsupporters kunnen voorlopig hun favoriete ploeg nog niet in de stadions aanmoedigen, maar krijgen wel de gelegenheid om de eerste twee speeldagen live op groot scherm te bekijken in de filmzalen van Kinepolis. Dat maakten de Pro League, rechtenhouder Eleven Sports en het bioscoopbedrijf... Verder lezen...
Mumbai Film Festival uitgesteld - Actueel

Mumbai Film Festival uitgesteld

De 22e editie van het filmfestival van Mumbai wordt uitgesteld naar 2021. Het uitstel is te wijten aan de coronapandemie. India kent momenteel een zeer sterke stijging in de cijfers, bijna twee miljoen mensen zijn besmet met het virus.
Vanavond op TV: Groundhog Day - Actueel

Vanavond op TV: Groundhog Day

Kijk vanavond, nu donderdag 6 augustus, om 21u15 op CANVAS naar "Cinema Canvas - Groundhog Day"!
5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken - Actueel

5 films die je nu met kinderen in de bioscoop kan kijken

De meeste bioscopen zijn gelukkig wel open! Mits het nemen van duidelijke voorzorgsmaatregelen, zoals het dragen van een mondmasker en het voorzien van voldoende ruimte tussen je bubbel en andere bezoekers, kan een een film op groot scherm gaan kijken een leuk verzetje bieden. En we hebben geluk,... Verder lezen...