Johnny Depp wist dat huwelijk met Amber Heard over was na... uitwerpselen in bed - Actueel Cinema

   - 

Johnny Depp wist dat zijn huwelijk met actrice Amber Heard voorbij was toen hij na haar verjaardagsfeest een drol in bed aantrof. Volgens de Hollywood-ster was het hoopje afkomstig van een van haar vrienden, maar Heard beweerde dat haar hondje de schuldige was. 

Depp deed het gênante verhaal uit de doeken tijdens zijn smaadzaak tegen het Britse tabloidblad The Sun. Depp ontkende tijdens zijn getuigenverklaring voor de rechtbank in Londen met klem dat hij zijn ex-vrouw Heard ooit zou hebben mishandeld. De zaak gaat over een artikel uit 2018 waarin hij een "vrouwenmishandelaar" wordt genoemd. De filmster ontkent dat te zijn en vindt dat de krant deze bewering niet hard kan maken. Hij eist een forse schadevergoeding. Depp stelde wel in het verleden "fysieke aanvaringen" te hebben gehad met zijn ex-vrouw. "Maar ik heb te allen tijde geprobeerd de confrontaties te vermijden", aldus de ster uit de 'Pirates of the Caribbean'-reeks. Depp stelde bovendien dat Heard de bewuste aanvaringen was begonnen.

Depp en Heard leerden elkaar in 2011 kennen op de set van de film 'The Rum Diary'. Ze trouwden in februari 2015. Na vijftien maanden vroeg Heard de scheiding aan en een dag later een straatverbod voor Depp. De scheiding werd in 2017 bekrachtigd, het straatverbod werd afgewezen. Verwacht wordt dat de zaak een drietal weken in beslag gaat nemen. Naar verwachting zullen ook twee andere ex-echtgenotes van Depp, Vanessa Paradis en Winona Ryder, getuigen via een videoverbinding. Zij zijn opgeroepen door Depp. Paradis heeft al eerder verklaard dat Depp een liefdevolle en zorgzame echtgenoot en vader was. (Belga / Belga)

© Shutterstock.com

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Actie, Avontuur  Regie: Gore Verbinski Met: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom,... Voor de sympathieke schurk Captain Jack Sparrow betekent de kristalheldere Caribische Zee een speelterrein waar avontuur en mysterie hand in hand gaan. Maar Jacks idyllische leven krijgt een andere wending wanneer zijn tegenstander, de sluwe Captain Barbossa, zijn schip de Black Pearl steelt en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: