Matteo Simoni en Jurgen Delnaet te zien in 'Cold Courage' - Actueel Cinema

   - 

Matteo Simoni en Jurgen Delnaet zijn volop bezig met de opnames van 'Cold Courage', een nieuwe internationale fictiereeks. Momenteel draait de ploeg scènes in Antwerpen. 'Cold Courage' zal later te zien zijn op VTM. 

'Cold courage' wordt een internationale misdaadserie die gebaseerd is op de bestsellers van de Finse auteur Pekka Hiltunen. Het eerste seizoen wordt opgenomen in Finland, Ierland, Engeland en België.

Sinds deze week filmt de ploeg in Antwerpen, waar 33 dagen lang scènes worden gedraaid in het stadscentrum. Een van de regisseurs is Kadir Balci, bekend van de serie "Amigo's".

"De boeken heb ik niet gelezen", zei Balci al eerder aan de kranten van Mediahuis. "Ik focus vooral op het scenario, zodat ik niet ga vergelijken."

Simoni kennen we van serie's als 'Callboys' en 'Safety First', Delnaet is onder meer bekend van de film 'Aanrijding in Moscou'. Wanneer de serie op VTM zal verschijnen, is nog niet geweten. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: