Ruby Rose speelt hoofdrol in reeks over Batwoman - Actueel Cinema

   - 

De Australische actrice Ruby Rose zal Batwomen vertolken in de gelijknamige serie. Het personage zal ook te zien zijn in een aflevering van een andere superheldenreeks van de Amerikaanse zender The CW, weet The Hollywood Reporter.

 In de jaren 50 werd Batwomen als vriendinnetje van Batman geïntroduceerd. Zo wilden de makers de geruchten over diens seksualiteit ontkrachten. Toen Batwomen in 2006 in de strips van DC terugkwam, was dat als de lesbische Kate Kane. Rose, bekend van rollen in 'Orange is the New Black' en 'Pitch Perfect 3', zegt dat het "een kinderdroom is die uitkomt". "Deze serie had ik graag gezien toen ik nog jong was, me alleen en anders voelde, en me niet vertegenwoordigd voelde op televisie", stelt de 32-jarige actrice die zelf lesbisch is.

De makers van de serie wilden graag een lesbische actrice casten om Batwoman te spelen. De reeks zal in 2019 te zien zijn op The CW. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: