"Power Rangers maken comeback op witte doek" - Actueel Cinema

   - 

De populaire televisieserie Power Rangers uit de jaren 90 krijgt mogelijk opnieuw een vervolg op het witte doek. Dat zegt producer Haim Saban, die begin deze week een deal tekende met filmstudio Lionsgate. 

Het heeft bijna 20 jaar geduurd, maar de actieserie Mighty Morphin' Power Rangers krijgt binnenkort een filmversie. Dat kondigde Power Rangers-producer Haim Saban gisteren aan in een persbericht nadat hij een samenwerkingsakkoord tekende met filmstudio Lionsgate. "Volgens mij is Lionsgate de beste plaats om het Power Rangers-merk naar een hoger niveau te tillen", schrijft de producer. "Ze hebben al goede ervaring met actieseries dankzij projecten zoals The Hunger Games of Twilight."

Het is niet de eerste keer dat de Power Rangers in een film verschijnen. In 1995 kwam een eerste film uit, die meer dan 47,5 miljoen euro opbracht. Meer details over de acteurs die in de film gaat acteren of een releasedatum zijn nog niet bekend. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: