Matt Damon wenst opnieuw Jason Bourne te vertolken - Actueel Cinema

   - 

Na uren in de huid van Jason Bourne doorgebracht te hebben lijkt Matt Damon het moeilijk te hebben met afscheid te nemen van de held van Robert Ludlum. Terwijl hij de plaats had gelaten aan Jeremy Renner en diens personage, Aaron Cross, in de franchise, haalt hij voortaan toch een mogelijke terugkeer aan. Maar hij stelt zijn eisen: de aanwezigheid van Paul Greengrass als regisseur en een verhaal dat de moeite is. De acteur legt verder uit aan CNBC: “Ik heb altijd open gestaan voor een nieuwe film als Paul Greengrass de regisseur was. Maar we waren nooit in staat van een verhaal te vinden...”

>>> Justin Lin zal de volgende Jason Bourne regisseren

De acteur gaat verder en haalt zijn personage Jason Bourne aan: “De laatste film leek een goede manier om de zaken af te sluiten. Maar ik hou van dit personage. En ik zou graag willen weten hoe het met hem verloopt in de toekomst (...) Als één van uw toeschouwers een goed verhaal heeft, dat hij naar Universal belt en dat indient !”. Blijft nu nog Paul Greengrass te overtuigen. De regisseur, met wie Matt Damon nog gewerkt heeft voor Green Zone, gaf toe in september over te zijn gegaan op andere zaken : “Ik maakte die (films) heel graag, maar het zo met alles in het leven, op een zeker ogenblik moet men vooruitgaan en andere zaken doen”.

Jason Bourne 5 zou moeten uitkomen op 14 augustus 2015 in de Amerikaanse zalen. Justin Lin, de regisseur van Fast & Furious 3, 4, 5 en 6, zou Jeremy Renner moeten regisseren in dit vervolg van The Bourne Legacy.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
The Bourne Legacy

The Bourne Legacy

Actie  Regie: Tony Gilroy Met: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton De scenarist van de "Bourne" films, Tony Gilroy, neemt het roer over in het volgende hoofdstuk van de imens populaire spionage trilogie die bijna 1 biljoen dollar wereldwijd heeft opgeleverd: The Bourne Legacy. De schijver en regisseur introduceert in de wereld van Bourne, die gecreëerd werd door... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: