Wim Opbrouck en Filip Peeters naast Nathalie Meskens in "Bowling Balls" - Actueel Cinema

   - 

Wim Opbrouck, Filip Peeters, Charlotte Vandermeersch en Peter Van den Begin zijn enkele van de acteurs die samen met Nathalie Meskens zullen te zien zijn in "Bowling Balls", de nieuwe film van regisseur Marc Punt.

Deze zwarte actiekomedie vertelt het verhaal van de gelijknamige fictieve motorclub en hun rivalen, de Banana Knights. Vorige week raakte al bekend dat Nathalie Meskens met "Bowling Balls" haar eerste grote rol op het witte doek te pakken heeft.

De 31-jarige Meskens speelt de rol van Tina, de zus van de voorzitter van de Banana Knights, die een relatie begint met Gino, de neef van de voorzitter van de Bowling Balls. De relatie tussen de twee leden van de rivaliserende clubs zorgt voor heel wat spanningen, zeker aangezien beide bendes elkaar beconcurreren op het vlak van het verkopen van gestolen auto's. Naast Meskens zullen ook Wim Opbrouck, Filip Peeters, Peter Van den Begin, Sven De Ridder, Peter Thyssen, Manou Kersting en Jenne Decleir te zien zijn als leden van de motorbendes. Charlotte Vandermeersch speelt een ambitieuze politie-inspecteur waarmee de bendes in contact komen. Ook Herwig Ilegems en Silke Becu krijgen een rol in de film.

"Bowling Balls" is een productie van Independent Productions in samenwerking met vtm, het STAP-programma van Telenet, Belga Studio's en Belgacom. De regie is in handen van Marc Punt, bekend van onder andere "Matroesjka's" en "Frits & Franky". De film wordt eind dit jaar in de bioscoop verwacht. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One' - Actueel
Actueel

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One'

Dune: Part Two verovert al enkele weken wereldwijd de cinemazalen. De nieuwste creatie van Denis Villeneuve is een pure streling voor het oog én oor door de prachtige weidse woenstijnshots en de toepasselijke, verrijkende soundtrack gecomponeerd door Hans Zimmer. Verder lezen...
Bowling Balls

Bowling Balls

Actie, Komedie  Regie: Mark Punt Met: Nathalie Meskens, Wim Opbrouck, Filip Peeters,... Ergens diep verscholen in het midden van nergens staat het clubhuis van motorclub de Bowling Balls. De club wordt geleid door president Mon Dewilde, een ex-belastingcontroleur. De Bowling Balls spiegelen zich graag aan beruchte bendes zoals de Hells Angels en de Outlaws, maar helaas zijn haar leden... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: