Ben Kingsley speelt een farao in The Night at the Museum 3 - Actueel Cinema

   - 

Binnnenkort komt er een nieuw personage tot leven in het British Museum. Volgens Deadline doet Ben Kingsley immers mee met Night at the Museum 3, nog steeds geregisseerd door Shawn Levy. De acteur kruipt in de huid van een Egyptische farao die in het museum tentoongesteld staat en tot leven wordt gebracht door een magisch tablet.

Er is nog helemaal niets uitgelekt over de gebeurtenissen waar de bewoners van het museum dit keer mee geconfronteerd worden. We weten alleen dat de The Night At the Museum 3 zich zal afspelen in Londen en niet in het Museum of Natural History van New York; en ook dat de opnames volgende maand beginnen.

De lanceringsdatum van The Night at the Museum 3 is op dit moment vastgelegd op 11 februari 2015. Aan de zijde van Ben Kingsley vinden we Ben Stiller, Owen Wilson, Robin Williams en Steve Coogan terug.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Night at the Museum: Secret of the Tomb

Night at the Museum: Secret of the Tomb

Komedie, Fantasy, Avontuur  Regie: Shawn Levy Met: Ben Stiller Zet je schrap voor de wildste en meest avontuurlijke Night at the Musem ooit! Om te voorkomen dat de magie verdwijnt, begint nachtbewaker Larry (Ben Stiller) in Secret of the Tomb aan een internationale zoektocht. Daarbij krijgt hij de hulp van een aantal oude bekenden, maar ook van een aantal... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: