Jonah Hill kreeg een zeer bescheiden salaris voor The Wolf of Wall Street - Actueel Cinema

    
Voor zijn rol als Dannie Azoff in The Wolf of Wall Street heeft Jonah Hill ingestemd met een zeer bescheiden salaris in vergelijking met wat hij gewoonlijk vraagt.

Om de rol van Dannie Azoff te spelen in The Wolf of Wall Street, stemde Jonah Hill in met een zeer bescheiden salaris, in vergelijking met zijn gebruikelijke vereisten. In de show van presentator Howard Stern biechtte de acteur op dat hij 60.000 dollar, taksen niet inbegrepen, kreeg voor zijn rol. Terwijl Leonardo DiCaprio, die de hoofdrol speelt,  naar huis ging met tien miljoen dollar. Hoewel het bedrag dat Jonah Hill ontving aanzienlijk kan lijken, is het niettemin belachelijk gering in vergelijking met wat hij heeft gekregen voor gelijk welke andere film.

Maar hij verzekert ons dat hij “zijn huis zou hebben verkocht en geld zou hebben gegéven om met Scorcese te mogen werken! De productie heeft me het vakbondsminimum gegeven. Dat was hun aanbod, en ik heb gezegd: ‘Ik teken het contract vanavond. Fax het door.’ Ik wilde tekenen voor ik ging slapen, om er zeker van te zijn dat ze niet van gedachten zouden veranderen.”

Hij voegt eraan toe dat dit “niet het soort film is dat je voor geld maakt. Als ik het nog eens mocht doen, deed ik precies hetzelfde!” We kunnen ons voorstellen dat hij veel heeft geleerd tijdens de opnames van The Wolf of Wall Street. Spelen in een film van Scorsese is een ervaring die maar weinig acteurs tijdens hun leven kunnen opdoen.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Steven Spielberg maakt films voor Netflix - Actueel

Steven Spielberg maakt films voor Netflix

Videostreamingdienst Netflix heeft de legendarische regisseur Steven Spielberg aan zich gebonden. De maker van films als Jaws, E.T., Jurassic Park en Schindler's List zal met zijn productiebedrijf Amblin Partners de komende jaren meerdere films per jaar maken voor Netflix. Wat de streamingdienst... Verder lezen...
Harvey Weinstein wordt uitgeleverd aan Californië - Actueel

Harvey Weinstein wordt uitgeleverd aan Californië

Harvey Weinstein wordt overgedragen aan de Amerikaanse staat Californië. De gevallen filmproducent die in New York een celstraf van 23 jaar uitzit voor verkrachting en seksueel misbruik, heeft ook in Los Angeles een misbruikzaak tegen zich lopen die door zijn uitlevering van start kan gaan. Verder lezen...