Keanu Reeves niet in de cast van de remake van Point Break - Actueel Cinema

   - 

Keanu Reeves zal niet aanwezig zijn in de cast van de remake van Point Break. Inderdaad, in een interview aan BBC Radio 5 Live heeft de acteur elke mogelijkheid afgewezen dat hij aan de film deel zou nemen : “Ik ben helemaal niet betrokken bij dat project. Dat is mijn zaak niet”.

De acteur van de originele Point Break bekent dat hij onzeker is over de kwaliteit van de film en het project. Maar hij voegt daar aan toe: “Als ze een manier kunnen vinden zodat het allemaal goed werk, Goddank. (...) Dat lijkt allemaal zeer spannend, maar is het een goede zaak? Dat weet ik niet.”

Het project voor de remake van Point Break wordt al sinds jaren voorgesteld en heeft sinds afgelopen maand april een regisseur gevonden, Ericson Core (Fast and Furious). Kurt Wimmer (Salt) heeft al een script geschreven, over het verhaal van een politie agent die infiltreert in een bende misdadigers, gepassioneerd door extreme sporten.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Point Break

Point Break

Politie, Actie  Regie: Kathryn Bigelow Met: Keanu Reeves, Gary Busey, Patrick Swayze In L.A. is er een bende die banken overvalt, ze noemen zichzelf de ex-presidents. Als ze een bank overvallen dragen ze namelijk maskers van Reagan, Carter, Nixon en Johnson. De FBI is van mening dat ze surfers zijn en dit is ook het enige aanknopingspunt dat ze hebben. Ze sturen daarom ook de jonge... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: