Monsters University - Review Cinema

   - 

Een vervolg maken op het erg grappige Monsters & C° (2001), een van de toppers van productiehuis Pixar: je moet het maar durven!

En nochtans hebben de creatieve geesten van Pixar er niet alleen over zitten denken, ze hebben er ook effectief werk van gemaakt. Monsters Academy vertelt het verhaal van de ontmoeting tussen Bob en Sulli, die allebei naar dezelfde schoolcampus gaan. Terwijl de weg naar de “terreur” voor Sulli, een monster met een missie, erg makkelijk verloopt, moet Bob zich te pletter werken. Bovendien verloopt hun eerste ontmoeting behoorlijk gespannen.

Dankzij deze Blu-ray, met zijn perfecte beelden en zijn overweldigende kleuren, krijgt u deze behoorlijk leuke film te zien in al zijn intensiteit.

Zin in extra’s? Dan gaat u best voor de combo-editie, die aangevuld is met featurettes en verwijderde scènes.

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

Monsters en co.

Monsters en co.

 Regie: David SilvermanMonsters, Incorporated is de grootste bangmaak-fabriek ter wereld, en Sulley is één van de beste medewerkers. Het is de taak van Sulley en z'n collega's om kleine kinderen bang te maken, en vervolgens de angstkreten (die als energiebron gebruikt worden) op te vangen. Op een dag wordt er per ongeluk... Verder lezen... Programmatie
Trailers

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: