Side Effects - Review Cinema

   - 

Terwijl Contagion met de grond gelijk werd gemaakt, heeft Side Effects toch nog een positief effect gehad. Des te beter voor Steven Soderbergh... maar hier zijn we toch niet volledig overtuigd.

Niet dat Side Effects een slechte film is, hij bezit zelfs vele kwaliteiten. Maar hij mist een werkelijke motivatie en een meer directie energie. Want daar waar we net de traagheid en de “afstand” van de regisseur konden appreciëren in Contagion, is dat in dit geval net een tekortkoming.  Maar wees verzekerd, uiteindelijk blijven er toch nog een handvol scenaristische trucjes over die eerder merkwaardig zijn, tot op het punt de fans van psychoanlaytische thrillers te kunnen bekoren.

Jammer genoeg geen bonus op deze DVD editie, wat toch wat spijtig is gezien de geslaagde fotografie ons indrukken geeft voor HD.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Side Effects

Side Effects

Thriller  Regie: Steven Soderbergh Met: Rooney Mara, Jude Law, Catherine Zeta-Jones,... Dokter Jon Banks (Jude Law) is een ambitieuze jonge psychiater die zichzelf wil bewijzen. Als zijn nieuwe, zwaar depressieve patiënte Emily (Rooney Mara) niet op de gangbare medicijnen reageert, besluit hij om als laatste redmiddel het nieuwe medicijn 'Ablixa' voor te schrijven. Het medicijn werkt:... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: